Nová teorie sestřelení malajského letadla: sestřelila ho stíhačka

Malajsijský zpravodajský portál The New Straits Times Press dnes zveřejnil informaci, že někteří vojenští analytici USA dospěli k závěru, že letadlo bylo sestřeleno ukrajinskou stíhačkou - raketou vzduch-vzduch, následně bylo "doraženo" kulometnou palbou ráže 30 mm. Tato nová informace byla zaslána na GlobalResearch, nezávislé výzkumné a mediální organizaci. Také se domnívají, že za sestřelením stojí ukrajinská vláda.

Kus sestřeleného letadla a střely na něm

Ve zprávě ze dne 3.srpna reportér Associated Press Robert Parry řekl: "Někteří amrečtí vyšetřovatelé došli k závěru, že Rusko pravděpodobně nebylo na vině a je naopak pravděpodobné, že na vině byly ukrajinské vládní síly."

Pilot Lufthansy ve výslužbě Peter Haisenko poukázal na vstupní a výstupní otvory soustředěné kolem kokpitu. "Můžete vidět vstupní a výstupní otvory. Okraje některých otvorů jsou ohnuty dovnitř. Jedná se o menší díry, kulaté a čisté, pravděpodoběn z ráže 30mm. Na straně druhé jsou vidět větší a mírně roztřepené výstupní otvory. Je na nich zřejmé, že tyto otvory jsou ohnuty směrem ven." Jinými slovy. Střely vletěly z venčí a na druhé straně trupu vyletěly znovu ven.

Více informací čtěte přímo na malajském serveru v angličtině zde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Cemper | čtvrtek 7.8.2014 23:02 | karma článku: 27,99 | přečteno: 2842x