Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore, Vy máte jeden velký problém. A asi si ho nejste ochoten přiznat. Jste sám rasista. Děláte to, co vyčítate majoritě. Nevím jestli jste si vybral ochranu menšiny z přesvědčení, nebo proč, ale menčinu můžete ochraňovat, když bude napadána a omezovaná bezdůvodně.

Poprosím Vás o odpovědi Ano: Ne. 1. Je zde problém majorita x Romové?

2. Je zde problém  majorita x Vietnamci, Ukrajinci a jiné národnosti?

 Opravdu mě zajimá, co na to odpovíte. 

On je totiž ještě jeden problém. Menšiny x menšiny. Protože Vietnamské večerky máme na každém rohu a chodíme tam asi všichni, tak můžeme pozorovat chování jejich provozovatelů, pokud jim do obchodu vejde skupina Romů. Vietnamec zbystří, začne je  hlídat a pokud má v obchodě kamery, což již mají dost, tak je sleduje i tak. Je Vietnamec rasista? Nebo jen má prostě s nimi špatnou zkušenost? A proč udávám Vietnamce jako příklad? Protože jsou u nás tak 40 let a dokázali se včlenit do společnosti. Dokázali něco, co Romové nedokázali za půl TISÍCILETÍ. Bohužel musíte příčinu problému hledat tam. Ne tam kde ji hledáte Vy.

3 0
možnosti

On pán na dotazy, které by ho okamžitě usvědčily z duševní choroby, nízkého intelektu nebo prostě a jenom obyčejného rasismu, zásadně neodpovídá. A pokud Vám odpověd vyplodí, něčeho se držte, protože to bude perla.

3 0
možnosti

A co tím chtěl básník říct?;-D

2 0
možnosti

Že se nudil a inspiroval Gestapem a slidíl kdo co dělá;-)

1 0
možnosti

Neni zverejneni cizi komunikace trestne ... U nas v Kanade byste jiz vysvetloval sve pohnutky na RCMP.

2 0
možnosti
Foto

J39a35n 55C69e89m11p92e40r

18. 9. 2013 19:10

To je něco jako Gestapo? :-)

1 1
možnosti

Romea.cz je jedním z největších rasistických serverů u nás. Stačí tam projít články a způsob informací o událostech.

5 0
možnosti

Zadat o podporu extremistu ze skupiny Cechy v cesku nechceme nebo stop Cechum je opravdovym projevem slaboduchosti. A extremismu.

2 2
možnosti
Foto

V14í69t 17H58a62s85s70a34n

18. 9. 2013 18:01

Co je na iniciativě "Stop Čechům", extrémistického? 

( Snad né to, že se proti předsudkům vžitým vůči menšinám, snaží bojovat tím, že společnosti nadsázkou a humorem, nastavili zrcadlo.)

1 5
možnosti
Foto

zkuste alespoň jednou napsat podobně objektivní článek o těch, co mně vyřvávají noc co noc pod oknem a dělají tam nepořádek

4 0
možnosti

Přál bych Cemperovi bydlet pár měsíců vedle domů hrůzy na SklářskéR^ Kdo mohl, tak už se odtamtud odstěhoval. Hluk od rána do noci a od noci do rána. Do kousek vzdáleného Albertu už mají někteří cikáni zakázaný přístup, připadně za nimi chodí prodavačky.

1 0
možnosti

Tento clanek je docela o nicem...ale aspon tentokrat nic, s cim bych s vami nesouhlasil...;-)

0 0
možnosti
Foto

V68í39t 18H83a58s28s59a74n

18. 9. 2013 16:50

Honzo, na konferenci iniciativy "Čechy v ČR nechceme" jsem zcela jasně  řekl, že se neonacistů musím zastat, jelikož je momentálně nepovažuji na největší nebezpečí v ČR. 

____________________________________________________________________

- Ano, když na ulici potkáš nácka, tak se pravděpodobně bude chovat vulgárně, hrubě, agresivně a napadne tě. Na druhou stranu aktivních neonacistů je v současné době v České republice jen něco přes 4000, a nácka v Praze potkáš jednou za uherskej rok.

____________________________________________________________________

Naopak tzv. slušní občané, kteří stále dokolečka opakují "Nikdy v životě bych nevolil DSSS", ,"Já nejsem rasista, ALE.. "(Nesnáším Cikány, nesnáším muslimy), kteří byli schopní vyhrožovat mamince paterčat, jen kvůli tomu, že to byla Romka, je v ČR x miliónů. 

____________________________________________________________________ Takoví zakomplexovaní lidé z řad majority pravděpodobně nikdy nikoho s tmavou barvou pleti fyzicky nenapadnou, ale prakticky dennodeně mu budou svým povýšeným, arogantním a hulvátským jednáním, znepříjemňovat život a nejhorší na tom ze všeho je, že nejvíc si to odnesou právě SLUŠNÍ JEDINCI např. z řad Romů, jelikož Ti se narozdíl od grázlů z této komunity, nepohybují ve skupinách, nýbrž osamocení. -Tudíž jsou pro tyto zakomlexované jedince, které jsem popsal výše, snadným terčem pro vybití svých nahromaděných mindráků a životních frustrací.  Takže zbývá otázka: Kdo je tady nebezpečnější? 4000 aktivních neonacistů, nebo x milionů tzv. "slušných" občanů, kteří se pravděpodobně nikdy nezůčastnili neonacistické demonstrace, nikdy nevolili DSSS, ale proti neonacistům se nijak nestaví, tiše je tolerují, jelikož část jejich myšlenek si i díky nenávistným pamfletům některých zdejších blogerů, osvojili. Tolik můj názor na věc. VH

3 1
možnosti

Ono stačí, když jeden s tmavou pletí mlátí revizory teleskopickým obuškem:-)

6 0
možnosti
Foto

Vás je třeba brát s humorem. Jste kořením tohoto webu...;-D

5 2
možnosti

Společně s tím cizincem HassanemR^

5 1
možnosti

Nejlepší podpora pro ty dva poslední jmenované weby by bylo je hacknout a zprovodit ze světa. Více nenávistné stránky má už jen Al-Kajda

4 1
možnosti
Foto

J34a96n 77C81e30m15p23e13r

18. 9. 2013 17:03

:-) Ten váš žebříček by mě docela zajímal. :-) A proč jste to už neudělal? :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.