Není vaše dítě očkováno? Na školku zapomeňte.

Mateřské školky mají dnes povinnost nepřijímat do školek děti, které nejsou očkovány. I přes to, že je prokázáno, že mnohá očkování jsou nesmyslná a mohou způsobit zdravotní obtíže.

Očkováníinternet

V zákoně o ochraně veřejného zdraví je uvedeno:
§ 50
Zařízení poskytující péči o dítě do 3 let věku v denním režimu nebo předškolní zařízení mohou přijmout pouze dítě, které se podrobilo stanoveným pravidelným očkováním, má doklad, že je proti nákaze imunní, nebo se nemůže očkování podrobit pro trvalou kontraindikaci.
Asi základní zádrhel celého problému, který mě okamžitě napadl je proč? Pokud v školkách jsou po většinou děti, který jsou očkované, tak podle lékařům jim nic nehrozí. Vždyť přece očkování má zabránit infekcím jako tetanus, spalničky, žloutenka a další nemoci. Alespoň to tvrdí lékaři. je tedy po tom pro ně jedno, zda-li do školky chodí infekční dítě nebo ne. Nebo, že by ty vakcíny nefungovaly? Rodiče neočkovaných dětí pak s riziky nákazy prostě počítají. Také, aby ne. Žádný "lék" vám nezaručí 100% ochranu a spoléhat na vakcíny je velmi naivní.
Pro mě samotného nejzásadnější problém očkování je to, že vakcína sice podporuje činnost imunitního systému a de facto ho přeprogramuje jen na určité choroby, kterou zná, tedy jen na něco. Tělo každého z nás, kromě lidí s vážným poškozením imunitního systému, má vlastní obranyschopnost před viry, chorobami. S běžnými nemoci by si mělo poradit. V moment kdy například choroba zmutuje jako chřipka, tělo na ní nebude reagovat běžně a její následek bude mnohem větší než u neočkovaného člověka. Vakcína funguje na principu nákazy danou nemocí a však neřeší možné mutace nákaz. Jenže různé viry a nákazy mají vlastnost měnit se dle okolností a právě princip chřipky nám ukázal, že očkování nemá valný smysl a že fungují jen proti některý druhům chřipky. Jinými slovy, nenaočkovaný organismus reaguje proti všem druhům chorob stejně. Ten naočkovaný reaguje na tu, kterou zná lépe, ale na ty pro někoho neznámé může reagovat naopak hůře. Jedná se tedy o zásah do přirozené obranyschopnosti organismu Ještě horší to například s antibiotiky, který likvidují váš imunitní systém. Člověk, který nikdy ATB nebral si poradí s šestou angínou lépe, než člověk, který v předchozí pěti případech bral ATB. Dokonce v případě, že si daný člověk v šestém případě nevezme ATB a to mnohem vyšší dávku než v předchozích případech, je velká pravděpodobnost, že zemře, protože jeho imunitní systém už prakticky neexistuje.

Důležité je i obsah vakcín. Vakcíny totiž obsahují hliník: "Děti často po očkování přestávají broukat a žvatlat, až na měsíce, přestanou se usmívat a omezí oční kontakt, jsou plačtivé nebo naopak apatické, špatně spí, můžou se objevit febrilní křeče. U větších dětí může vzniknout až autismus, dítě přestane mluvit, přestane sociálně interagovat a změní se typickým způsobem pro tuto nemoc. Podle studií hliník zasahuje stejné oblasti mozku, které jsou poškozeny při autismu. Příznaky chronické otravy hliníkem jsou ztráta řeči, ztráta kognitivních schopností, demence, křeče a v nejhorším případě smrt.", píše v článku Ludmila Eleková pro Ona dnes.

Výsledek je, že farmaceutický průmysl si vynutil zákon, který brání rodičům svobodně se rozhodnout zda-li nechájí dítě očkovat nebo ne přesto, že přínos očkování je sporný.

Autor: Jan Cemper | úterý 17.6.2014 10:45 | karma článku: 13,62 | přečteno: 1212x