Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J92a52n 12P22u97l44e75c

9. 8. 2014 10:21

Mého spolužáka vychovávají 2 lesby a je úplně v pohodě, dobré známy, na kluky není, veselý, bezproblémový. Homofobii nikdy v životě nepochopím. :-/

0 0
možnosti
NM

Nevím proč, ale hnusí se mi člověk, který si myslí, že má právo na dítě, protože ho můžou mít všichni ostatní. Copak je to auto?!

1 0
možnosti
Foto

Dítě není právo, ale výsada.

1 0
možnosti
PZ

Mistni expert na vse.......

1 1
možnosti
BT

Blábol za blábolem, v dětských domovech je dost dětí, ale vhodné k adopci nebudou,důvodů je spousty a nevěřím, že si homosexuální páry vybírat nebudou-budou, stejně jako hetero.

2 0
možnosti
JP

Nejméně morálně-trestných činů se děje v rodině s jedinou vlastní matkou, jediným vlastním otcem a jejich dětmi. Diskriminací nemůže být opatření, které se provádí na ochranu dětí. Neexistuje žádné právo na děti, nemají ho ani rodiče, kterým se dítě nenarodí.

V otrokářské společnosti mají páni právo na všechno. Budou nám brát děti jako otrokům a prodávat si je dál? Kdo chce navýšit obchod s bílým masem? Británie, Norsko i USA už to braní dětí mají rozjeté. STOP!

0 0
možnosti
JD

Ale tady se nikde nepíše o právech na děti. Píše se o stejné MOŽNOSTI adoptovat ditě. To jestli to dítě dostanou či nikoliv je teprve na dalších povinnostech a splněných požadavcích. 

A když tak píšete o těch úplných rodinách, nebylo by od věci spíše tedy podpořit jejich udržení.

Pro vaše info, ročně dojde cca k 50.000 sňatků ale taky ke 30.000 rozvodům, které zasáhnou až 40.000 dětí. To je ta vaše optimální rodina? 8-o

1 1
možnosti
Foto

Zajímalo by mně jak jste došel k závěru, že homosexuální páry by si brali děti o které heterosexuální páry nejeví zájem. Jak jste správně poznamenal, děti nejsou zboží a tržní mechanismus, který by vyrovnal nabídku s poptávkou tady fakt nefunguje.

1 0
možnosti
Foto

Tak abych si to sám pro sebe shrnul. Vy se tady dovoláváte od ostatních diskutérů zdrojů, z kterých čerpají. A když něco podobného chci já po Vás, tak jediné co mi "nadhodíte", je článek pomatence Olšera. Vy jste vážně bourák ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

V jakékoli fungující rodině se bude mít dítě daleko lépe než v děcáku. Nemám rád exhibicionistické pochody homosexuálů, ale to neznamená, že mezi homosexuály nejsou slušní lidé, kteří nedokáží vytvořit dlouhodobý vztah.

5 0
možnosti
MB

Ale je tady jeden  problém, jaksi nelze schválit diskriminační zákon že jedna skupina "rodin" by měla nárok adoptovat jen děti o které heterorodiny nemají zájem, to by hnedka homolobi hnala k ústavnímu soudu.

Ono o takéhle diskriminační adopce homosexuálové určitě nestojí, oni jsou přeci naprosto zdraví a normální, a když jsou dva tak je to prý naprosto zdravá a normální rodina,  která samozřejmě nemůže být diskriminovaná.

Takže by nutně došlo k tomu že ustrašení úředníci aby nebyli obvinění z homofobie by dávali homosexuálům děti,  které mohli být umístěny v normální rodině.

Ale proboha kde potom jsou ta hlavní práva a to práva dětí, nebo u nás snad budou práva sexuálních deviantů hrajících si na tatínka a maminku nad právy dětí??? Naprosto šílená představa. Rv

0 2
možnosti
JJ

Nezlobte se, ale jde o další krok. Když vznikal institut registrovaného partnerství prohlašovali mluvčí angažovaných organizací, že tím to skončí, že adopce nebude nikdy požadována. Uběhlo pár let a hle najednou je adopce požadována a ti komu se to nelíbí jsou ostrakozováni jako homofobní jedinci.

Beru, že to nikdo nenapsal jako něco závazného, ale těch slibů, které byly dány a které jsou již porušeny, nebo se na jejich porušení pilně pracuje už bylo. Nedivte se občanovi, že nevěří a staví se proti čemukoliv. Jsou mezi námi jedinci co si naštěstí pamatují a neváhají to připomenout. Ale sliby se slibují a blázni se radují.... co dodat.

2 3
možnosti
Foto

P52a74v23e91l 82P43e42c58h

4. 8. 2014 12:06

Mluvčí angažovaných organizací mluví pouze za ty organizace. Teď ty změny navrhuje někdo úplně jiný.

2 0
možnosti
PA

Když už by jste zakázal možnost výběru dítěte adoptivním rosičem, proč se omezovat a nezakázat volbu jestli adoptovat? Příklad - podívejme, třeba pan Cemper nemá žádného potomka... Tak šup, od příštího roku vám tímto přidělujeme Eržiku. To víte, kdo maže, ten jede. Kdyby jste trošku přitlačil, mohl jste mít Milana. Protože jakmile dáte úředníkovi možnost o vás rozhodovat, vytváříte podmínky pro korupční prostředí, že?

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.