Máte plíseň na zdech nebo ucpaný odpad? Můžou za to Arabové!

Že se Vám toto zdá absurdní tvzení? Vlaďka Karabová zveřejnila na sociální síti FB fotky z penzionu v Teplicích, kde údajně byli ubytováni Arabové.

"Pronajmete krásný čistý uklizený apartmán - http://penzionfrito.ic.cz/penzion.html a během několika dnů pobytu arabů to tam vypadá takhle. Ve středu přidám další album kde budou fotky po jejich odjezdu.
Naštěstí jsme před celkovou rekonstrukcí pokojů takže až odjedou, vše vydrhneme, vydezinfikujeme, vymalujeme a vyměníme koberce a lůžkoviny," píše na svém FB. Takže paní Karabová se vychloubá, že leze někomu do pokoje, když na něm není, tedy omezuje domovní svobodu.
Co ovšem je zásadnější je, že na údajné ubytované Araby svádí i věci, za které rozhodně nemohou. Například plíseň na zdech. Paní Karabová - to, že máte vlhké zdi a tvoří se na nich plíseň znamená, že nemáte svůj "krásný uklizený" apartmán zateplený. To, že Vám nedotýkají odpady, tím bych se taky nechlubil. A tím, že v jejich "luxusním" penzionu mají plotýnkové vařiče za 600 Kč v supermarketu také ne.
To je opravdu dobrý nápad, vyfotit vlastní apartmán v dezolátním stavu a ještě se tím veřejně chlubit. Takže pokud nechcete, aby vaši děti odjely z Teplic s alergií, tak do Penzinu Frito ne. 

Autor: Jan Cemper | pondělí 25.8.2014 14:50 | karma článku: 13,48 | přečteno: 2071x