Lukáš Kohout chce během shromáždění napadat českého občana

Člověk si řekne, že od Lukáše Kohouta už nic nemůže překvapit. A přece. Tento podvodník chce 13.8. opět svolávat demonstraci proti Romům v Děčíně. Ne pardon. V ohlášení píše, že svolává demonstraci za účelem "Napadení občana ČR Romským etnikem".

Lukáš Kohout u souduinternet

"Účel shromáždění tak, jak jste ho oznámil, může evokovat skutečnost, že účelem shromáždění je napadení občana ČR Romským etnikem, tedy že v rámci shromáždění bude napaden občan ČR," píše se ve výzvě k upřesnění oznámení. To pochopitelně z hlediska shromažďovacího zákona není přípustné.

Lukáš Kohout pro Reportéry ČT prohlásil, že je "magor ale s noblesou". Už méně noblesní ale byly jeho články o homosexuálech kdy je nazývá prasaty. Nicméně sám na tomto videu v pánské společnosti olizuje kamarádovi zadek. A mužům také posílal tyto své nahé fotky.

Ve středu 9. července v poděbradské ulici Moučná zaparkoval na invalidním místě s parkovací kartou sněmovny a na tomto místě parkoval hodinu a půl. Nymburský deník na to upozornil Libor Andrle z Poděbrad. „Pan Kohout parkoval na tomto místě asi hodinu a soused musel tu dobu čekat, než přeparkoval. Když jsem si ho nafotil, tak mě zahrnul urážkami, že mrzák nemá kam pospíchat a jestli jsem si nevšiml, že on může.

"Jednoznačně prohlašujeme, že Lukáš Kohout není a nikdy nebyl asistentem senátora. Karta asistenta senátora, kterou si zřejmě sám vyrobil a používá ji k parkování, je jednoznačně falzum. Identifikační karty asistentů vypadají úplně jinak a předseda Senátu je nepodepisuje", píše se v senátním prohlášení.

Autor: Jan Cemper | středa 6.8.2014 18:30 | karma článku: 10,86 | přečteno: 1342x