Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

" přes účast LGBT křesťanů se bohužel akci budou sažit narušit mladí křesťanští "demokraté" antisemité okolo Adma Bartoše či neonacisté. Ale o tom někdy příště."

Aha, takže pochod pro rodinu je narušením akce? Zajímavé! Homosexuálové mají právo pochodovat, ale když chce pochod uskutečnit někdo jiný, je to narušování. No to potěš koště. V té Vaší demokracii bych skutečně nechtěl žít :) Ale za doporučení díky, původně jsem se nechtěl pochodu pro rodinu účastnit. Teď vidím, že by to možná bylo potřeba. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak já Vám k Vašemu minulému článku napíší, že mi homosexuálové nevadí, ale že mi vadí ty exhibicionistické pochody, a Vy napíšete tuto pozvánku :-) Asi takto, pokud by tyto pochody byly decentní a bez různých sexuálních náznaků, asi bych i souhlasil. Ale, jestli se mám dívat na to, jak bude na ulici kroutit prdelkou kdejaký chlapec se zařezanými kalhotkami mezi půlkami, to je mi doslova odporné. A nejednoho pak napadne, že homosexuálové se nechávají prezentovat stupidními jedinci.

1 0
možnosti
VS

Bůh nepřímá žádný hřích ať už je to hřích homosexuálních vztahů, nevěra, atd. V tomto ohledu Písmo svaté hovoří jasně. Pokud chtějí být s Bohem musí se svých hříchů vzdát.

1 1
možnosti
Foto

J82a50n 15C28e24m11p83e30r

4. 8. 2014 18:15

Všichni jsme z milostí boží.

0 0
možnosti
VR

Vidím že jste se odvrátil od Islámu, ve kterém se homosexualita trestá mučením a smrtí, blahopřeji.:-)

3 0
možnosti
MD

Ba ne. Neodvratil. Jeho paze jsou dosti dlouhe a naruc velika, aby objala vse co jesti dostatecne mimo NORMAL. Ono se to tam uz nejak posklada. A nebo ne? Jednou bude asi 'sranda.'

0 0
možnosti
Foto

J62a25k15u95b 78R38o39t48h

4. 8. 2014 15:02

" křesťanská a podle našeho názoru ani žádná jiná poctivá náboženská víra se nevylučuje s pozitivním přijetím odlišné sexuální orientace" - takže vy už nechcete toleranci, ev. laskavý nezájem, my vás musíme nyní vnímat pozitivně? A proč?8-o

3 0
možnosti
JT

Vy ho MUSITE mit rad. Jinak s vami zatoci.

2 0
možnosti

Prague Pride jen nesmyslnou a zbytečnou akcí pro úchyly, aby se mohli ukazovat, dále pak patologicky znuděná telátka se zastydlou pubertou, aby zažila "trochu jiný mejdan" a pro nuly, které si říkají "lidskoprávní aktivisté", aby měly iluzi, že jejich "práce" k něčemu je a další zamindrákované losery, kteří si pomocí podobných nesmyslů vytvářejí iluze hrdosti, ale ve skutečnosti kromě této iluze nic nemají.

5 0
možnosti
Foto

Takže pro pana Cempera ideální, protože ten svou nevšedností zapadá do všech kategorií.

4 0
možnosti
ZS

Vám to hřejivé teplo sálá i z očí

1 0
možnosti
Foto

J61a62n 86C63e59m71p69e69r

4. 8. 2014 14:30

Chcete se přitulit? :-)

0 2
možnosti

Sodomu zničil Bůh kvůli "nezvyklým" praktikám. Tedy nejen kvůli nim, ale ne náhodou byla jedna úchylka nazvaná sodomie. Že by změnil názor a pověřil církve k rozšíření prořídlých řad??

3 0
možnosti
RH

Bůh na rozdíl od vás nerozděluje lidi podle sexuálních preferencí..

4 0
možnosti
JT

Buh navic prikazal Nesesmilnis, coz homosexualove delaji imrvere.

2 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.