Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P44e97t29r 43K13a14p78l59a67n

19. 1. 2015 22:41

Je jasné, že pan Okamura autorovi vadí tak, že kvůli němu má spadeno na Japonce.

0 0
možnosti
PN

Typický sluničkářský devia...., a ještě si bere na pomoc Židy, které by jeho kamarádi rádi zahnali do moře.Rv

7 1
možnosti

Těmto úchylům je jedno, proti čemu se vymezují - hlavně, že se proti něčemu vymezují.

4 1
možnosti
TB

Blíží se Apríl ...

0 0
možnosti
AV

A63d89a78m 75V29l35č75e97k

4. 1. 2015 12:02

O bojkotu jedné australské kavárny Lindt která odmítla certifikaci halal zcela jistě umírněným leč nepochopeným imámem nikde mezi páně Cemperovými "články" ani slovo. Kdo se tu najednou chová jako bezpáteřní demagog?

5 1
možnosti
JS

Zkuste srovnat, co v Evropě páchají islamisté a co japonské sekty - a pak pochopíte, jakou nelogičnost jste, na rozdíl od pana Okamury, napsal.

7 0
možnosti
Foto

Pane Jane, karmuji! To je opravdu úlet, vyzývat někoho, aby nekupoval kebab. Za prvé je to houby platné, za druhé se mi okamžitě vybavili nacisté a jejich nápisy, aby lidé nenakupovali u Židů. Stejná kravina by byly výzvy například nejíst v mekáčích. A zakazovat vstup do hospod například Rusům, to je taky ujeté.

2 8
možnosti
MC

Vy jste jeden z těch na zlé použití.

2 1
možnosti
Foto

pan Okamura řekl hloupost a vy jste ji ještě pozlatil

8 0
možnosti
Foto

P.S. proč většina tzv. aktivistů je tak mdlého ducha???

6 2
možnosti
MR

to jooo, , nekoupim sushi, jednak mi nechutna, a hlavne man z Japoncu strach, co kdyby me chteli obracet na jejich nobozenstvi nebo nutit zenu aby chodila v kimonu

9 0
možnosti
Foto

Tvrdit, že každý koupený kebab je dalším krokem k burkám a vedlejším zdrojem financování islámských extrémistů může buď jen primitiv, naprostý ignorant, nebo vykutálený populista hrající na nejnižší pudy té nejnižší kategorie voličů, jejichž sympatie si po podobných xenofobních výrocích v mžiku získá.Rv                    VH

1 8
možnosti
SB

Vy si mážete kupovat kebabů, kolik chcete. Já je kupovat nebudu.

Nevadí mi, že ve vašich očích budu primitiv a ignorant. Více si vážím vlastního svědomí a odpovědnosti před generacemi našich potomků než názorů takových lidí, jako jste vy.

9 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.