Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chápu, že se Vám barva letáků nelíbí. Růžová by byla lepší? RvRvRv

3 0
možnosti
LJ

Cemper zamysli se . Ti co mají jeden dolar na den, jak si naspořili 1000 dolarů na cestu ?

3 0
možnosti
Foto

Nenadávejte mu, je to další dobrovolník, který si imigranty vezme domů. tak na něj neječte, tento typ lidí budeme potřebovat, až nám imigranty podle kvót EU přidělí. Takže osobně těmto dobrovolníkům jsem vděčen, protože já sám  poženu přistěhovalce od domu svinským krokem...

5 0
možnosti
DR

Gratuluji k nejmensi karme v rubrice nejctenejsi.Jednociferne cislo se moc nevidi.Dvojciferne by bylo pouze pokud by se dala davat antikarma :)

8 0
možnosti
JR

J20a14n 70R86á41ž

18. 6. 2015 16:19

„Současnou mohutnou migrační vlnu musíme zastavit, jinak budeme čelit katastrofě. Milujeme naše děti, máme rádi naši zemi a chceme si zachovat svobodu. Musíme však splnit svoji povinnost a chovat se statečně. Jestli to znamená, že musíme být politicky nekorektní, tak prostě buďme politicky nekorektní. Jsme ve válce, ve které musíme zvítězit.“ ( Geert Wilders na setkání pořádaném dánskou iniciativou Free Speech Society -FPS)

A dodávám: Jen blbec může označovat mobilizaci Evropanů proti invazním jednotkám muslimů jako neonacismus.

5 0
možnosti
Foto

o vás se už ani nedá říci, že jste užitečný idiot.

5 0
možnosti
ZU

Pravda, není užitečný. ....!

0 0
možnosti
PB

.....máte nevšední talent,- vždycky vypotíte takovou kravinu, že to zvedne na zadní pravo-levo-aj střed ;-D !...... Vaše starosti bych chcel mit tejden před funusem !

7 0
možnosti

Jéňo Cemperů! Já jsem nácek a já tě sním! Muhehehehehéééé [>-]:-P;-D

4 0
možnosti
MK

R^ ˇUtočíš na Petříka a první místo v soutěži o blábol roku.

7 0
možnosti
LJ
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.