Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VIO

Jak jsem čekal. Autor si pouze vybral pár přispěvků v diskuzi na které reagoval, ostatní tiše obešel. Ptám se pane autore, proč jste nereagoval ani na jediný můj příspěvek? Rv

0 0
možnosti

Zcela účelově z kontextu vytržené xenofobní, demagogické, antisemitské žvásty - neuvěřitelné od autora, který o sobě hlásá cit: "Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...)"

5 0
možnosti
Foto

J27a71n 61C20e76m23p92e72r

26. 7. 2014 10:00

Prosím nenapadejte mě s antisemitismu. Není to fér. Sám mám mezi židy spoustu přátel, rozhodně proti nim nic nemám, ani proti státu Izrael jako takovému jen její válečné a lidskoprávní politice. Sám jsem poloviční žid. ;-)

0 3
možnosti
MJ

Karma a nic si nedělejte z nenávistných příspěvků lidí, nechápajících realitu.

2 6
možnosti
PS

P84e22t23e84r 62S16m83r24e88k

25. 7. 2014 18:37

Do teraz som Vás pán Cemper ľutoval, ako síce hlúpeho a naivného, ale dobráka. Po tomto "výtvore" je jasné, nie ste ani ten dobrák. Načo potom vôbec ste ?

4 0
možnosti
Foto

A taky jsem dnes četla zajímavý příspěvek: Kdyby Palestinci složili zbraně, byl by mír. Kdyby Izraelci složili zbraně, tak za pár dní jsou všichni mrtví...

10 0
možnosti
Foto

Hmm, takový antisemitismus se jenom tak nevidí... Doporučuji nastudovat trochu historie. Nenávist vůči Židům je přímo v té jejich ideologii (v islámu). „Arabové, povstaňte jako jeden muž a bojujte za svá svatá práva! Zabíjejte Židy, kdekoliv je naleznete! Potěší to Alláha, historii i náboženství! Sám posel Alláhův pravil : Vy budete bojovat proti Židům až do té doby, dokud se neskryjí mezi skálami a kamením! Pak skála a kámen promluví – Otroku Alláhův, skrývá se za mnou Žid, přijď a zabij ho!“ Velice doporučuji životopis Amín al-Husajního (palestinský vůdce).

Proč myslíte, že se Hitler tak kamarádil právě s islámem? Považoval to za velice vhodné "náboženství" pro vojáky. Jinak Hitler byl Amínem poctěn titulem „čestný muslim“ a Amína obdařil Hitler titulem „čestný Árijec“. Heslem mnohých islámských židobijců bylo: „Na nebi Allah, na zemi Hitler“ a Hitlera uznávali jako svého hrdinu. Na Balkáně operovaly také muslimské SS divize Skandarbeg a Kama proti domnělým i skutečným Židům, ale i proti slovanskému obyvatelstvu.

Amín je osobně zodpovědný za usmrcení 800 000 Jugoslávců. Speciálně pro balkánské muslimy založil Amín v Berlíně školící středisko pro imámy. V arabském vydání Mein Kampfu byly Hitlerovy rasové koncepty upraveny do podoby souhlasící s muslimskou ideologií a arabským nacionalizmem a Himmler vydal zvláštní předpis pro muslimské divize SS: „Všem muslimským členům Waffen SS a policie musí být zaručena jejich nepopiratelná práva při praktikování jejich náboženských pravidel. K zodpovědnosti bude brán každý velitel a důstojník SS za nejpřísnější dodržování tohoto privilegia. Vyhověli jsme volání muslimských vůdců, kteří se k nám připojili v nenávisti ke společnému židovsko – anglicko – bolševickému nepříteli v úctě a věrnosti tomu,koho si nade všechno váží, k našemu fuhrerovi Adolfu Hitlerovi“. Amín se taky podílel na tzv. „konečném řešení židovské otázky“.

7 0
možnosti
Foto

Amínův vliv na arabskou politiku byl od počátku obrovský a jeho dozvuky trvají dodnes. Byl zakladatelem Arabské ligy a Arabské vysoké komise. Jeho zlověstná směs islámského nejtvrdšího fundamentalizmu, arabského nacionalizmu a nacizmu stále inspiruje různá radikální hnutí na Blízkém východě. Pronacistická, islámsky a arabsky fundamentalistická skupina „Mladý Egypt“ využívala již od svého založení r. 1933 muftího protižidovskou propagandu, nacistické slogany ba i pochodňové průvody. „Jeden vůdce, jedna strana, jeden národ“ skandovali v Káhiře příslušníci této skupiny. Jejich prominentní člen, Gamal Abdul Násir, se zúčastnil puče v r. 1952 a později, jako prezident získal do svých služeb např. také Otto Skorzenyho či Joachima Daumlinga, bývalého vedoucího gestapa v Düsseldorfu pro vybudování „efektní“ tajné služby Egypta. Další budoucí arabský vůdce, Anwar Sadat byl natolik ovlivněný muftího propagandou, že byl Brity za války uvězněn jako nacistický špion a roku 1945 dokonce führerovi napsal dopis počínající slovy „Můj drahý Hitlere, z hloubi srdce Vám blahopřeji. Ačkoliv se zdá, že jste poražen, ve skutečnosti jste vítězem. Dosáhl jste rozkolu mezi starcem Churchillem a jeho spojenci, syny satanovými. Německo vyhraje, protože jeho existence je nutná k zachování světové rovnováhy. Německo se znovu zrodí naproti silám Západu i Východu. Nebude míru, dokud se Německo znovu nestane tím, čím bylo.“ Také jeden ze zakladatelů syrské nacionalistické strany Baas Sami al-Joundi po válce vzpomínal : „Zbožňujeme nacisty. Byli jsme ponoření v nacistických knihách a vyhlášeních. Byli jsme první, kdo pomysleli na přeložení Mein Kampfu do arabštiny. Kdokoliv, kdo v této době žil v Damašku, byl svědkem naší (arabské) náklonnosti k nacizmu“. 

http://cs.wikipedia.org/wiki/Am%C3%ADn_al-Husajn%C3%AD

6 0
možnosti
Foto

pane autore, mám jen otázku: Kolik let jste prožil ve státě Israel a přímo v pásmu Gazy.

Zajímá mě to pouze z důvodu, zda-li čerpáte z vlastních zkušeností, nebo to je jen vyčtené. Děkuji.

3 0
možnosti
Foto

J85a66n 27C48e89m82p78e36r

25. 7. 2014 23:41

Pane Werner. vůbec netuším o čem tam píšete. Četl jste můj článek nebo jen nadpis? Vůbec to, že izrael má právo na existeci a že má demokratickou ústavu nerozporuji. Ba naopak. nicméně samotná armáda a policie se zákony své země nedrží a proto zde na místo demokracie vzniká policejní a vojenská diktatura očemž byl tento článek.

0 4
možnosti
VK

Co takhle trochu statistiky, pane Cempere? Že nevíte co to je? Tak zkuste českou wikipedii. Tam vám to rádi řeknou. Tedy : Za 17 dní bylo z pásma Gazy vypáleno na Israel 2350 raket. Za dobu israelské vojenské akce, Israel souhlasil a vyhlásil 4 krát zastavení palby. Hamas všechny pokusy o mír dosud odmítal. Ještě vám to nedochází? Krásné demonstrace se odehrávají po celém světě, ale za koho ti demonstranti vlastně hovoří? Za koho protestují? Hamas nechce mír. Pokud by chtěl, pak by souhlasil se zastavením palby. Přestal by střílet rakety na israelské území a Israel by ukončil své vojenské akce. Ty ostatně jsou následkem těchto raketových útoků. Hamas chce válku. Palestinci v Gaze si zvolili Hamas. Nikdy proti jeho vládě neprotestovali. Statisticky tedy chtějí válku. Tak proč jim ji chcete vzít? To od vás není hezké. Znovu připomínám heslo Hamasu. " My milujeme smrt tak, jako židé milují život."

15 1
možnosti
KM

K66a18r51e30l 25M85a93s36e87k

25. 7. 2014 14:58

1) Konflikt vyprovokoval Izrael. Začalo to chlapcem, tuším čtnáctiletým, kterého zákeřný izraelský vrah střelil do zad.

2) Hamas chce mír a ten podmiňuje zrušením blokády Gazy.

2 14
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.