Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Má pravdu ten chlapec. Ostatně Stalin byl všehofob. Řezal to hlava nehlava. Tatar, Ukrajinec, Polák nebo Čečenec, komunista, muslim, žid, pravoslavný či bezvěrec... všechno jedno. Jestliva on nebyl nakonec jedinej spravedlivej.

7 0
možnosti
JR

J39a67r77a 25R91a54n97k

8. 9. 2014 21:15

Nejhure se choval ku svym bliznim, v "Great Purge", jinak Velka cistka, nechaval popravovat denne dustojniky a kazdeho jen z byl cm vyssi i inteligenci, byl to supr grazl a humanofobRv

3 0
možnosti
ZB

Na seriálu pana Konvičky se také bavím. Již jsem mu jednou uvedla v diskuzi, že dle jeho výběru může napsat i o mém pra pra pra pra dědovi, který mastil Turky. Ti jeho islamofobové jsou opravdu všeochuť, akorát, že většina z nich ani tak neměla problém s islámem jako s Osmany. Byla to válka se vším všudy.

Za islamofobi bychom ale mohli uvést křižáky , ti se do Svaté země opravdu vybrali z náboženských důvodů, i když po cestě jim až tak nevadilo poplenit si v Carihradě křesťany. No jo, nikdo není dokonalý.

Ano Jožka Stalin byl přesně takový "islamofob" jako většina hrdinů pana Konvičky. A ten jich ještě hromadu nezná. Musí pilněji studovat.;-D

Hlavně , že to myslí dobře, tak ať se mu daří.

3 14
možnosti
PK

Lidé jak Vy s Cemperem patrně "fílujete" kdejakou různě nebezpečnou jinakost či cizorodost ale s příchodem chalifátu budou lidé jako vy první na řadě.

4 0
možnosti
JW

J72a91n 65W50e61r66n55e37r

8. 9. 2014 14:41

Cempere, můžete mi vysvětlit význam posledních dvou vět? Nechápu je.

"Podle údajů NKVD, téměř dvacetiprocentní Tatarů zemřelo v exilu během následujícího roku a půl. Krymští Tataři uvádějí, že toto číslo bylo téměř čtyřicetišestiprocentní."

Budu rád za dovysvětlení, nedává mi to smysl.

10 0
možnosti
JT

46% z cisla 20 je 9,2%. Tak nejak to vyplyva ze syntaxe vety.

0 0
možnosti
VR

A ještě by to chtělo napsat (nebo spíš překopírovat) článek o Islámofilovi dne, tedy Adolfu Hitlerovi.

6 0
možnosti
MR

soudruh Hitler nebyl islamofob, naopak

0 0
možnosti
JD

Vyzobnout z toho množství zvěrstev Stalina jedno a na tom si postavit argumentaci proti něčemu, co se Cemperovi zjevně nelíbí. 8-o (a ještě s chybama) 

Toť ukázka klasické Cemperovy práce s fakty.

12 0
možnosti
PZ

Stalin nebyl žádný islámofob, protože Stalinovi byla všechna náboženství víceméně u zadku a považoval je za vhodné nástroje pro svoje plány (například jeho náhlé vzplanutí lásky k pravoslaví v listopadu 1941, kdy nechal oficiálně obletět ikonu patrona Moskvy v letadle celé město, aby tak lidu ukázal, že Moskvu chrání i nadpřirozené síly).

A lásku k muslimským zemím vyzbrojovaným proti Izraeli po roce 1950 ukázal rovněž, smrtelně uražen tím, že si Izrael nezvolil bolševickou cestu.

Takže jako vždy, Cemper prostě křečovitě lže :)

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
20 1
možnosti

Jéňův "protiútok" je jen takové tiché, s prominutím, upšouknutí... :-)

8 0
možnosti
JT

Tak evidentne ne vsechno, co delal Stalin bylo zle.

2 1
možnosti
Foto

J60a33k92u28b 72R17o27t81h

8. 9. 2014 13:56

Fascinuje mne, když mezi největší obhájce islámské ideologie dnes patří ti, kteří jsou muslimy nenáviděni nejvíc - homosexuálové a levicoví ateisté.:-/

16 0
možnosti
PZ

Já bych z jednoho pomateného žlučovitého nenávistného lháře Cempera tolik nevyvozoval. Navíc on má s islámem své vlastní plány - to že výsledkem by byla nelidská diktatura a hory lebek, to je pravda.

5 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.