Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AV

A58d26a84m 64V15l94č60e86k

12. 9. 2014 10:46

Nezapomeňte napsat do příštího "článku" o lidech z ISIS/ISIL. Ti to taky berou šmahem. Vlastně já zapomněl. Jsou to muslimové z islámského státu a jako takoví proto nejsou schopni zločinů a vraždění neb jim to zakazuje nejasná vyšší entita slovy amorálního beduína ze stránek již řádně okoralé knihy. Alespoň to tak vyplývá z vašich "článků." Nejlepší by bylo abyste zjistil skutečnost na místě když už se považujete za novináře. Raději si vezměte ocelový obojek.

1 0
možnosti
JR

J43a64r73a 36R70a56n38k

10. 9. 2014 3:28

Jendo.....VIP z Vas uz nikdy nebude, nakonec, kdyz tam muzou byt lide, kteri lzou....asi neni o co stat, ale nechte tento titulek puvodnimu autorrovi, panu Konvickovi. Jednak je urcite vice kvalifikovany, aby mohl o problemu psat, Vy si mezitim dopisujte s devcaty, zdejsi konevertitky Maruskinova a Al Oukla, se Vas urcite ujmouR^

2 0
možnosti
Foto

Islámofob, tak jak jej prezentuje pan Konvička, je člověk, který nějakým způsobem bojoval či bojuje proti šíření Islámu, proti islamizaci oblastí, které jsou tradičně křesťanské.

Pokud by někdo použil podobnou demagogii jako autor článku, pak by mohl snadno a v rámci vyznění tohoto článku stavět na roveň Adolfa Hitlera a Jana Cempera - u obou je kupříkladu přítomna až fantická nenávist ke všemu židovskému a do značné míry i ke všemu křesťanskému.

To jen tak na okraj, aby si autor nemyslel, kdovíjak je vtipnej a chytrej. A slibuju, že mu toto budu připomínat pod každým jeho takto trapně a vůči lidem, co odmítají Islám, dehonestačně laděným článkem.

Děkuji autorovi za pochopení (pokud pochopí)

6 0
možnosti

Nepochopí - jen podá další trestňoučké oznámeníčko ;-D

0 0
možnosti
JR

J57a64r80a 85R69a82n64k

9. 9. 2014 18:13

:-/Kdyz dva delaji totez, neni to totez. Panu Konvickovi se Nevyrovnate, zustante s Maruskinovou a Janou Al Joudou a piste o muslimske "fashion", Hassan se k Vam pridaR^

6 0
možnosti
JR

Vaše články si čtu výhradně pro pobavení, protože k ničemu jinému nejsou. Musím ale přiznat, že proti paní Maruškinové máte alespoň "odvahu" otevřít diskuzi. Což se o Maruškinové říci nedá. Ona je dokonalou ukázkou toho, jak vyjádřit vlastní názor, ale už nedat prostor do diskuze jiným - a ona che přesvědčovat, že s muslimem je možná debata - ona, která má bobky otevřít diskuzi ;-D.

12 0
možnosti
JR

J28a24r21a 39R10a43n50k

9. 9. 2014 18:14

Nova "zababusovana" Jana Al Jouda take ne;-)

5 0
možnosti
JS

Benito Mussolini dostal v roce 1926 nejvyšší československé státní vyznamenání a sice Řád Bílého lva. Postavíme snad tomuto diktátorovi na Staroměstském náměstí pomník? Nebo naopak kvůlii tomu zrušíme Řád Bílého lva? Ne. Dnes úplně stačí vědět, že nějaká frčka nikoho neposvěcuje. Mussolini má u nás už navždy cejch fašistického diktátora, který se hodnotám, za nějž se Řád Bílého lva uděluje, těžce zpronevěřil.

Jenže když máte tak rád srovnávání, nabídnu Vám jiný příklad.

Velký muslimský jeruzalémský muftí Amín al-Husajní je dodnes všeobecně mezi Araby uznáván jako národní hrdina. Jásir Arafat, jeho synovec, se dokonce hlásil k jeho odkazu i nástupnictví. A přitom Amín al-Husajní byl norimberským válečným tribunálem po druhé světové válce odsouzen k trestu smrti za aktivní podíl na genocidě evropských Židů a více než osmi set tisíc jižních Slovanů. Před trestem uprchl do Egypta, kde v klidu dožil. Mimo to, že se stal aktivním důstojníkem SS, který tuto genocidu organizoval, také každý den mluvil k Arabům do rozhlasu tímto stylem: "Na nebi Allah, na zemi Hitler ... Zabíjejte Židy! ... Vyhlašuji tímto Svatou válku, moji muslimští bratři! Vražděte Židy! Všechny zlikvidujte! ... Mír je možný jen na mrtvolách všech nevěřících psů!" atd. atd. atd.

Dodnes je v muslimském světě Hitlerova kniha Mein Kampf s Himmlerovými komentáři ve stylu, že nacisté se plně ztotožňují s voláním muslimských vůdců po nenávisti ke společnému žido-anglicko-bolševickému nepříteli. Jen samotný muftí dodal pro Hitlerovu Waffen SS více než třicet tisíc muslimských vojáků. A tento muftí je dodnes pro muslimské Araby svatý muž.

Zkuste pochopit, že pro Evropany dnes není vzorem Mussolini nebo Hitler – oba jsou spíše odstrašujícím příkladem osobní destrukce a zvrhlosti, a ten, kdo je obdivuje, je vnímán většinou jako pošahanec. Ale stejně divocí zločinci a démoni historie jsou dnes pro muslimy svatými hrdiny. Tam Vy ale problém nevidíte...

9 0
možnosti
RB

Islámofil roku Cemper si opět vystřihl z ostudy fráček

8 0
možnosti
VR

Vy, jakožto islámofil, pište o islámofilech, a začít můžete sám sebou, soudružkou Šabatovou, či Adolfem Hitlerem :-)

12 0
možnosti
JC

Není to náhodou trestné, takový chvalozpěv na fašistického diktátora?

9 0
možnosti
VK

Sluníčko,sluníčko,popojdi maličko,sedíš tu u cesty...stane se neštěstí...muslim Tě podřízne ;-D;-D

8 1
možnosti
Foto

J37a43n 17C33e11m16p60e94r

9. 9. 2014 15:43

Čeče. Zrovna s pár muslimy jsem mluvil v neděli a nevypadalo to, že mě chtěj podříznout. :-) Jestli mě nechtěj vykrmit nejdřív. Ten veganskej falafel byl skvělej. V

0 13
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.