Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

K tem neodsuzujicim se radi pridaji i severoamericti "levicovi intelektualove"...

0 0
možnosti
Foto

tohle moralistické gestapo mi připomíná Orwella. Svobodu slova. Trestné mají být činy.

2 0
možnosti
AR

A31n29n78a 65R80a37d37o15v58á

23. 6. 2014 21:51

A propós, pane Cempere, mne by zajímalo, jak se Vaše proislámské cítění slučuje s Vaším veganstvím, máte-li tedy povědomí o rituálním zabíjením zvířat dle islámu.

4 0
možnosti
VR

Na to je jednoduchá odpověď, neslučuje.

0 0
možnosti

§ 5

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností

Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž činnost je v rozporu s právními předpisy a jejíž učení nebo činnost ohrožuje práva, svobody a rovnoprávnost osob a jejich sdružení včetně jiných církví a náboženských společností, ohrožuje demokratické základy státu, jeho suverenitu, nezávislost a územní celistvost, a

a) je v rozporu s ochranou veřejné mravnosti, veřejného pořádku, veřejného zdraví, principy lidskosti a snášenlivosti a bezpečnosti osob,

b) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení, rozněcuje nenávist a nesnášenlivost z těchto důvodů, podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,

c) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický a fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému a ekonomickému poškozování těchto osob a jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých a omezování jejich práva na vzdělání,4) zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo d) je utajována vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.

2 0
možnosti

Islám je silně fašistická, homofobní a gender nenávistná ideologie.

Islámský prorok Mohamed, podle Koránu příklad pro všechny muslimy prohlásil ženy za hloupé, nečisté a hříšné svůdnice, gaye pak přikazovat shazovat ze skály.

To je ten islám, který tady Honzo omlouváte a podporujete.

4 0
možnosti

Snažte se jak můžete - ale spolupráci s White Media ani s jinými nenávistnými organizacemi nám nikdo nedokáže - taková spolupráce totiž neexistuje.

1 0
možnosti
PZ

Krasnej to priklad zabo-mysich valek. Nicemu to nepomuze.....

1 0
možnosti
MB

A cože to je ten "hnusný" islamofob, to je zřejmě ten co vidí že Islám je náboženství nesnášenlivosti a nenávisti což nám prokazují události dnes a denně, vraždy, násilí, vypalování kostelů, nelidské popravy, nenávist a nesnášenlivost.  

Komické když děti Pravdy a lásky značkují nesnášenlivě a nenávistně spoluobčany co vidí, slyší, rozumí a myslí hanlivými značkami  islamofob, homofob, romofob....., chtělo by to snad nějak sjednotit ty nadávky na všehofob. Proboha jak vy sluníčkoví můžete mezi těmi "hnusnými" foby  vůbec žít, snad si někde s cikány, homosexualisty a mohamedány založit nějaký stát Pravdy a lásky, bych řekl že lidi Vašeho typu by se "sluníčkově" vyvraždili velmi rychle, tací fanatici tady v padesátých letech dělali bolševické čistky, viz předci sluníčkové rodiny Uhlů a Šabatů, no a jejich potomci kdyby to bylo možné tak by posílali na šibenice ty všechny hnusné foby, viz jak soudruh Uhl mladší navrhoval u soudu pro žháře co se dopustili veřejného ohrožení s následkem těžké újmy na zdraví doživotní vězení jak pro masové vrahyRv.

11 0
možnosti
EN

E13m64i14l 70N52o36v74á73k

23. 6. 2014 0:09

Antifa brání fašistický islám.... ta intelektuální prázdnota a honění si vlastních ocasů spolu s faktorem nedostatku nepřátek - fašistu nebo nácka vidět v ČR je už rarita a navíc s věkem s Adou rychle končí (narozdíl od muslimů).

6 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.