Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

A rodný jazyk pláče.

1 0
možnosti
PP

Vy jste neskutečný, nechte se vyšetřit. Pokud považujete TOP09 za "nediskreditovanou pravici", pak jste nepříčetný!!! A "sympatický" je Vám profesionální politik Dientsbier? No, jeho táta se musí chudák otáčet v hrobě při jeho "pompézních bezduchých prohlášeních".

1 0
možnosti
Foto

Pokud občani myslí levicově, tak se každá politická strana tomu musí přizpůsobit. I kdyby pak vyhrála Strana svobodných, stejně pak bude muset dělat levicovou politiku. Levici je nutno hledat v lidech.

0 0
možnosti
Foto

Vaše názory jsou z 80% ovlivněny propagandou, takže se nám nesnažte namluvit, že volíte levici. Pokud půjdete volit, tak to bude nepochybně pravice.

0 0
možnosti
Foto

J57a15n 94C23e88m90p29e92r

2. 7. 2013 20:53

Neurážejte mě pravicí... :-) Čí propagandou? :-P

0 0
možnosti
OK

levice se jiz za dvacate stoleti predvedla dost, lenin, hitler, stalin, polpot, gottwald, mao ce tung, staci.je treba volit pravicove strany, ty se ze zlocincu neskladaji.no a ruzni ti politicti vegetariani, homosexualove, anarchiste a spol.ti at radeji opravdu nevoli.:-)

2 0
možnosti
MK

Stanovil jste si taková kritéria, že Vaše hledání je marné. To už máte větší šanci najít suchou vodu než levici, která nebude stěžovat život lidem zbytečnou byrokracií. Buzerace lidí prostřednictvím byrokracie je přece hlavní činností každé levice.

3 0
možnosti
Foto

J74a55n 57C10e70m94p63e90r

2. 7. 2013 19:41

Hlavní činností levice by podle mě mělo být pomoci lidem co skutečně nemají šanci si pomoci sami, zajistit funkční dostupnou práci, vzdělání, zdravotnictví... Ne buzeraci.

0 0
možnosti
Foto

Hledání levice? Podívejte se kamkoliv. Všechno je levice. O pravé pravici, pokud abstrahujeme mediální výkřiky a self-promo některých stran si můžete jen nechat zdát. Fortelná pravice zde není desítky let. Asi byste se divil, co je pravicovost reálná. Vše se balí do ideologických klišé. Pravda je o hodně jinde.

4 0
možnosti
Foto

Mýlíte se v poslední premise. K volbám musíte jít a nevolit málo, nebo mnoho levicové strany (ODS a TOP09 k nim také patří). Je to stejné bratrstvo kočičí pracky, jako KSČM a ČSSD. A samozřejmě ne Veverky, ani Zelené, ani KDU-ČSL. To jsou stejní šíbři. Politické strany zde v našem prostředí všeobecně zvlčily a zájem lidu je pro ně to poslední, čím se řídí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.