Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Pan Benda je jako jeho voliči.Voliči jsou jako pan Benda a to mě děsí.

0 0
možnosti
JV

V tom, že poslanec Marek Benda je jelito, s vámi souhlasím. Ale co s tím, když ho lidé volí?

2 0
možnosti

ODS nevolím, tak si jich moc nevšímám. A pokud vím, tak Benda je voliči oblíbenej, už víckrát se nechal napsat na nevolitelné místo a voliči ho vykroužkovali nahoru. Takže ho používat chtějí. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Já začínám podezírat voliče, že to dělaj schválně aby byla sranda. :-)

1 2
možnosti
MT

Dobrý den. 

Opět se pane Cempere ptám., Odpovíte mi na otázku, kterou jsem Vám pokládal  na facebooku a zde jsem na to téma psal blog? Jedná se o článek o té sudánce. Děkuji

1 0
možnosti
JR

J97a39n 65R90á66ž

1. 8. 2014 19:33

Já věřím, že se ten blb, myslím Marka B., ukecl, což u něho není nic zvláštního, a myslel tím blebtem, že je v děcácích mnoho dětí, které jsou z důvodů různých právních překážek nebo špatného zdravotního stavu pro adopci nepoužitelné. Takže bych byl k jeho omluvě více vstřícný!

4 0
možnosti
MS

Takto by se to dalo chápat, kdyby ten hovor nepokračoval, jak pokračoval. :-)

0 0
možnosti
Foto

,,Semper item", ERGO  ,,semper item continuo". A autor?8-o;-)

0 0
možnosti
Foto

Omyl. Benda je poučitelný i použitelný. Proto je stále v PČR. Ještě pár volebních období a předežene i jistého s. Davida (kdo pamatuje, ví)8-o;-)

0 0
možnosti
TH

Já to pochopil,ty děti jsou nepoužitelné-z důvodu nemožnosti je adoptovat.Právně to nejde.Prostě se špatně vyjádřil.A to jestli jsou nepoužitelné z jiných důvodů?.Nikdo vám nebrání vzít si dítě fetačky do péče a pak můžete psát jaké to je.Jděte příkladem.Vlastně vy asi nemůžete,vy používáte takovej fígl a jste úředně bezdomovec.

5 1
možnosti
AN

Jaktože nebrání, třeba by si nějaký pár v registrovaném partnerství to dítě feťačky vzal, ale zákon jim to nedovoluje.

1 1
možnosti
VH

Myslím, že nic, ale opravdu nic, necharakterizuje a nedehonestuje ODS tolik, jako kandidátka s Bendou.  Klausovy kecy, Topolánkova obhroublost, Nečasova submisivita jsou věci dočasné. Benda na kandidátce ODS je dvacetiletá trvalka.

4 0
možnosti
JL

Tak já jsem četl dnešní článek, kde se Benda za svůj nepovedený výrok omlouvá snad pětkrát. Takže tady lžete, jako když tiskne. Pak ještě jedno - když píšete o tom předsedovi ústavně právního výboru. Na to vzdělání nepotřebujete naprosto žádné. I kdyby se ředsedou stal vyučený instalatér, tak to  po svém zvolení prostě dělat bude.

3 2
možnosti
Foto

J30a81n 70C66e42m44p88e66r

1. 8. 2014 17:22

Omliuval se stylem, který jsem citoval. takže lžete vy. Omlouval se, že to nebylo myšleno na ůkvalitu" dětí. Z citovaného výroku je jasné, že lže.

1 5
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.