Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste to fakt někdo celé přečetl? Strašná volovina a navíc, neuvěřitelně dlouhá.

5 0
možnosti
Foto

Štípněte mě někdo...mám pocit,že se mi to jen zdá;-D;-D;-D..neskutečné;-)

5 0
možnosti
JK

J51i96r86k45a 55K45o70c57h

22. 6. 2013 20:11

jak je to s tim vasim overenim na idnesu pane autore? lide overeni maji u jmena specialni znacku a tu vy nemate

4 0
možnosti

"· 8.1. Já ale přece ty zvířata nezabíjím.

8.1.1. Ti kdo kupují maso jsou osobně zodpovědní za utrpení a smrt zvířat. Ve švédsku se zabíjí 60 milionů zvířat ročně na základě poptávky lidí kteří si pak v obchodě koupí to pěkné balení s masem. (V čR bylo například v roce 1998 zabito 528,613 krav a býků, 29,168 telat, 4,720,939 prasat a 103 miliony drůbeže! Ryb je v čR zabito ročně asi 22,000 tun.) Tím, že dáš peníze na masný průmysl souhlasíš s krutým a bolestným zacházením se zvířaty." - nesmysl !! Těm číslům i věřím, ale rozhodně neplatí tvrzení, že po koupi nějakého mraženého zvířátka v Globusu jsem jakkoli zodpovědný za utrpení (!) a smrt. Tím, že dám peníze na masný průmysl znamená, že je podporuji. Ne, že souhlasím s nějakým bolestným zacházením se zvířaty. Co se týče ovoce nebo zeleniny, ty jsou také živé. Tudíž stejnou "argumentací" můžu tvrdit, že když dávám peníze zemědělcům a na bio farmy, nesu zodpovědnost za smrt rostlin nebo jejich bolestné zacházení - trhání plodů, než samy spadnou. těch nesmyslů je v článku víc, ale tohle mně opravdu praštilo do očí.

4 0
možnosti
PM

P62e54t94r 34M79a33r52e34š

22. 6. 2013 12:30

Tak jsem si myslel, že být vegetarián neznamená nutně být také blázen, ale začínám mít pochybnosti:-):-):-)

6 0
možnosti

Nesmíte je všechny soudit podle autora tohoto článku ;-)

1 0
možnosti
Foto

Vegetariáni s dožívají vyššího věku? Je možné to doložit a taky by mně zajímalo o kolik. O 2, 3, 5, nebo 10 let? Co jsem kdy četl rozhovory s lidmi, kteří se dožili věku blízkého stovce, případně přes stovku, tak všichni bez vyjímky požírali maso. Nečetl jsem ani jeden s člověkem, který by se dožil tak požehnaného věku a byl vegetarián. 

Strava dokáže mnoho, ale myslet si, že nás spasí, když budeme chroupat salát u televize je nesmysl. Člověku makajícímu v kamenolomu kus bůčku nijak neublíží a pokud jej něco zabije tak nadměrná dřina.

Jak si představujete svět ve kterém by žili sami vegetariáni a ve kterém by lidé nezabili ani jediné zvíře. Abyste měl kde bydlet, vybili jsme šelmy, které se starali o přirozenou rovnováhu. My jsme je nahradili, ale pokud se z nás stanou vegetariáni, tak se nám býložravci buď začnou přemnožovat nebo nás začnou vytlačovat z našich teritorií šelmy. Nevěřím, že byste byl proti zabíjení zvířat, kdyby vaši rodinu začaly šelmy ohrožovat při pěstování salátu.

2 0
možnosti
IF

Moje jihomoravská babička zemřela v krásném věku 98 let a každoročně právě u ní byla zabíjačka minimálně jednoho čuníka ...

1 0
možnosti
LN

..tak tohle jsem neměl sílu dočíst.... došel jsem jen k následující "úvaze"....cituji:1.2. Lidé vždy jedli maso. Proč bychom to neměli dělat teď?1.2.1. Lidé vždy vraždili a válčili a zotročovali. Myslíš si, že bychom v tom měli také pokračovat?" konec citátu...

dát na jednu úroveň pojídání (nebo dle vaší terminologie  žraní....masa...a vraždění a válčení....svědčí o tom.... že byste měl začít léčit.....protože jak je vidět ...ani nepožírání masa nechrání před evidentním lupnutím na cimbuří.....vážený pane býložravče....(to berte jako analogii k vašemu termínu masožravec)

3 0
možnosti
ZU

Dlouho jsem na toto téma tápal,ale už je mi to díky argumentacím v článku jasné.Nedostatek živočišných bílkovin ve stravě způsobuje mozkovou disfunkci(u lidí).

4 0
možnosti
PH

P64a66v80e24l 11H57e71k

21. 6. 2013 22:26

Kolik inteligence je potřeba ke spásání trávy? Nedělá člověka inteligentním právě masožravectví. A co požírat člověky?

3 0
možnosti
Foto

J91a77n 90C75e63m44p88e44r

21. 6. 2013 22:42

Člověky? :-):-):-) Nemá tam být lidi?

No právě, že uspořádat jídelníček tak, aby člověku v něm nic nechybělo dá docela zabrat. :-) Zatímco masožravec si sežere ten svůj párek, pak mu je celý večer blbě a v padesáti umře na raka. :-)

0 2
možnosti
Foto

Se neuvěřitelně bavím. Ta nádherně ukázková představa vlastní nadřazenosti a povýšenosti tak krásně koncentrovaná do čiré blbosti je opravdu jedinečná.

7 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.