Diskuse

Časy se mění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P34e88t68r 62S97k59á19c51e40l

20. 6. 2013 23:16

"Starší ale stále aktuální prohlášení hnutí Skutečná demokracie teď! "

Stále aktuální má program Strana zdravého rozumu, založená v roce 2002. Mrkněte (http://www.suverenita.info), jak se pomalu ale jistě naplňuje, ani nemusí prozatím vládnout. Proč jí voliči nevěří, když ostatní strany od ní opisují...?R^

0 0
možnosti
MT

Skutečná demokracie je podle Vás to, že obsadíte nějakou část města a bez povolení tam kempujete? 

To je anarchie, to si lehce pletete pojmy.

4 0
možnosti
Foto

Ne to není anarchie, to je v současné době porušování etatistických pravidel.  V anarchii by šlo o porušování práva, protože anarchie je založena na uplatňování přirozeného a obyčejového práva.  Tedy každý ví kde jsou jeho hranice svobody.

1 1
možnosti
RH

tak šup do voleb, stačí přesvědčit jen cca 3% lidí (v ideálním případě tak 35%) s voličským hlasem a můžete v parlamentu prosazovat své utopie. Takhle jste jeden z bandy křiklounů, kteří ani nenavrhnou, jak by ten svět měl podle vás vypadat.

4 1
možnosti
Foto

Zase je to jen o to, jak rozdělit státní výpalné. :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.