Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TC

Vše je problém podstaty demokratického zřízení. Demokracie je nejzranitelnější systém, který lidé vymysleli. Krásný, ale křehký a není bez chyb.

"Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, a cizinci budou chtít práva občanů a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie." Sokrates

Nevím jestli už zločinci dokonale ovládli, ale pilně se snaží. Proto není zájem některé problémy vyřešit. Volíme své zástupce, ale komu jsou oni poplatni, to neřešíme. Vždy to funguje dle zásady "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Tohle funguje nejen na úrovni vysoké politiky, ale i na úrovni politiky regionální.

Jinak k těm drogám: přečtěte si můj blog "Represe? Těm člověk vzepře se...."

0 0
možnosti
AK

XJak s Vašim postojem nikdy nesouhlasím, v tomto případě ANO !!!! Máte pravdu, že kdybychom některou věc např. sběrny chtěli skutečně řešit, trvalo by nám to max měsíc a pořádek by byl !!!!!!

2 0
možnosti
JL

Jestli máte pocit, že policejní mluvčí mohou něco ovlivňovat, tak ve svém krásném bludu setrvejte.

3 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.