Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Petice co stojí za podpis

Žijeme ve stejném světě, ve světě, který nám předhodili jako jediný správný. Řekli nám, jak se správně začlenit do této společnosti a očekává se od nás, že budeme plnit plán výroby a jako platní zaměstnanci se budeme pyšnit přesčasy. Víte co já na to říkám? N-A-S-R-A-T. Vám snad vyhovuje fakt, že se můžete upracovat a nocovat v práci a stejně máte pořád hovno? Vám nevadí, že jsme moderní otroci?  Víte proč se vstekám a proč se mi to nelíbí?

Především protože celý ten zotročovací mechanismus je udržován pomocí uměle produkované neefektivity. Myslím tím fakt, že elektrárny a nové bloky temelínů jsou jen dalším drahým špásem a nebýt diletantů a zlých zájmů ve špičkové politice, mohli jsme využít solární panely jinak, než na větší ožebračení lidí. To co nám mohlo sloužit nás doslova okrádá díky ekologickým zdrojům, je tohle snad normální, do prdele co to je za stát? A tato vlna solárních kurvitelů se přehnala světem a zavčasu ve vládách daných zemí vylobovala zákony, které ve finále slouží k většímu obohacení těch nejbohatších.

Víte já jsem tehdy měl sen o tom, že stát a obce budou spolupracovat na tom, aby se pokud možno dokázaly samozásobit pomocí panelů kombinovaných třeba s větrnými turbínami. Každá obec má pozemky co leží ladem, představa, že by se dotoval tento přístup je jako z jiného světa, že jo. Přesto ale není nereálná a v praxi bychom se jako stát vyhoupli okamžitě mezi státy s nejrychleji rostoucí životní úrovní.

Život v česku by byl životem, kde je podstatná část výroby podstatně levnější a tento osvobozující duch by se nesl Evropou. Češi by mohli hrát důležitou roli při změně k lepšímu. Nestalo se tak, ale co není může být.

Jako děti jsme věřili na dobro a zlo automaticky, později jsme jim dali jména, tvary, zkušenosti a zapomenuli na ten prvotní dětský způsob, jakým jsme dobro a zlo rozlišovali. Jako děti jsme je totiž cítili jako síly, proto je pro děti tak snadné věřit na anděly. věří na sílu dobra, oddávají se rodičovské lásce...Děti mají ten dar nevinnosti, ten který dává jiný náhled na realitu a proto vědí, že andělé existují, že existují víly a skřítci. Užívají si všechny tyto formy andělů a světelných bytostí. cítí z nich dobro.

Nechci Vás přesvědčovat o existenci skřítků, to snad chápete, jen Vám vysvětluji rozdíl ve vnímání reality očima dospělých a očima dětí. Každý z nás v sobě nosíme kousek toho dítěte který by chtěl prožít život jako hru, chce být šťastný. Rozum ale okamžitě řekne BLÁZNE, V TOMTO SVĚTĚ?

žádám Vás o jedinou věc, o podpis toho dítěte, o souhlas s tím, abychom dostali šanci na lepší svět. Je to svým způsobem dospělé vyjádření přání našich dětí. Je to výzva andělům, ve které dospělí nevěří ale ve skrytu duse touží je potkat.

Podepište se pod tuto petici. Je to chvilka, je to poklidný souhlas s tím, aby na světě zavládlo dobro, aby byl svět takový, o jakém sníte. Možná je to jen naivní pokus, ale proč to v tomto šíleném světě nezkusit?

Možná pak přijde lepší vlna než kurvitelská, a ta naděje je tu zcela zdarma, tak neváhejte.

Autor: Radek Čelechovský | neděle 23.2.2014 12:55 | karma článku: 12,33 | přečteno: 539x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Výroba pravdy a správného myšlení

Jestli je něco, co hledáme a na čem se shodneme, je to pravda. Pravda je pro člověka nesmírně důležitá protože mu to ukazuje, jak si stojí ve světle reality. Bohužel pravdou se může stát i stokrát omílaná lež. Příkladů je v historii lidstva mnoho a vždy bylo v něčím zájmu šířit dezinformace mající za cíl ovlivnit veřejné mínění. Jestli je dnes mezi státy země, budou to zřejmě Spojené Státy Americké, které jsou v dezinformaci a manipulaci opravdu dobré.

13.10.2012 v 15:41 | Karma: 11,93 | Přečteno: 775x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Zlikvidujeme chovy a zdražíme maso

Před rokem jsem psal článek ve kterém jsem tvrdil, že vstupem do EU utrpěla zemědělská a živočišná výroba rány, ze kterých se nevzpamatovalo ani jedno odvětví dodnes. Tím, že se do ČR nahrnuly obchodní řetězce s laciným nekvalitním zbožím kterému se nedalo cenově konkurovat postupně přicházeli tuzemští výrobci potravin o zisk a zkrachovali. Ti, kteří přežili to neměli a nemají lehké. Na hranici životaschopnosti je dnes snad každý zemědělec v zemi. Nejde jen o řetězce, jsou tady i další klacky, které pod nohy vhazuje stát a Brusel v podobě různých regulací, norem, předpisů, daní a nesmyslů které stojí pouze a jen peníze.

11.10.2012 v 18:35 | Karma: 30,00 | Přečteno: 1823x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Slepá ulička při hledání řešení

Každé malé dítě ví, že když něco nefunguje, musí se to opravit. Ví, že pokud udělá chybu, musí umět si tu chybu přiznat a poučit se z ní. To ovšem neplatí pro naše velevážené zástupce v Bruselu. Až na výjimky zde všichni působí dojmem, že cestu z krize hledají a snad už ji i našli. Když nemáme dostatek informací, může se nám to zdát jako pravdivá informace. Bohužel ale právě informací máme málo a ty které máme se navíc nemusí zakládat na pravdě. Když zjistíme pravdu, a sice že řešení krize není nic jiného než vytloukání klínu klínem, dostaví se logicky nespokojenost...

10.10.2012 v 11:59 | Karma: 18,44 | Přečteno: 842x | Diskuse| Politika

Radek Čelechovský

Vyřeší levice problém jménem krize?

Naše pravicová vláda Petra Nečase je dostačujícím motivem, aby společnost dala svůj hlas levici. Důkazem toho je fakt, že v drtivé většině krajů vítězí ČSSD a v některých dokonce KSČM. Levicové zadky tak brzy zasednou v krajských zastupitelstvích. Bohužel se ale domnívám, že to zdaleka není cestou ven z této krize. Jak řekl guvernér ČNB, tato krize je systémová. Je vygenerována systémem který je špatný.

7.10.2012 v 16:31 | Karma: 26,61 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Projev íránského prezidenta v OSN

Mahmoud Ahmadinejad přednesl v OSN řeč plnou naléhavých výzev k nalezení spravedlnosti, lásky a míru ve světě. Írán se pro svá bohatá naleziště ropy a odlišný přístup ke správě státu stal dalším terčem křižácké armády podporované Izraelem spolu s USA. Média jsou zaplavována zkreslenými zprávami o zrůdnosti režimu v Íránu. Skutečně směšný mi přijde alarmismus okolo Íránského jaderného programu. Jako by reaktor v této zemi znamenal nějaké vážné riziko pro bezpečnost planety dnes, kdy je země obíhána stovkami satelitů a na Zemi jsou k dispozici obranné systémy.

27.9.2012 v 9:39 | Karma: 17,93 | Přečteno: 1324x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Role digitálních služeb České televize bude posilovat, říká její nový ředitel

1. května 2024

Jan Souček stojí od října v čele veřejnoprávní televize. V kandidátském projektu uvedl mimo jiné...

Newyorská policie zasahovala na Kolumbijské univerzitě. Vyhnala demonstranty

1. května 2024  7:08

Newyorská policie vyklidila v noci na středu budovu Kolumbijské univerzity, kde se před tím...

Česko si letos během oslav prvního máje připomene i dvacet let v EU

1. května 2024

Sledujeme online Začínají každoroční oslavy prvního máje. V Praze pořádají tradiční setkání strany hnutí a spolky,...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter