Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Lidstvo a jeho naděje v novém věku

ČR byla a je rozkrádána Sovětským a dnes Evropským Svazem. Tak, jak kdysi KSČ, dnes Europarlament do světa hlásá jednotný názor:"Je nutná hlubší integrace zemí v EU." Že je EU nefunkční víme, a hlubší integrace je nesmysl. Řešení bohužel není tak jednoduché a musí vycházet ze srdcí nás všech. A řešení není hmotné.

Dluhy a politika

Všechny členy drží unie v šachu velmi jednoduše - pomocí dluhů. Jak řekl jeden slavný státník: Existují dva způsoby, jak si podmanit cizí zemi. Prvním je použití násilí. tato metoda je neefektivní, protože musíme pořád čelit odboji. Druhým způsobem je udělat gesto, pujčit peníze na rozvoj země a vytvořit si tím závazek. Je jasné, že dluh nemůže země splatit, protože vládnoucí činitelé hospodaří neefektivně a dochází k rozkrádání peněz, uzavírání pochybných zakázek a předražování všech projektů, které se provádí pro stát.

Ať pravice nebo levice, jejich degradace je viditelná ihned po vstupu do vrcholné politiky. Začnou se objevovat aféry spolu s falešnými obviněními. Občan je každou vládou, která měla zastávat jeho názory, ve finále znechucen.

Co s tím dělat? volit neparlamentní strany? Dobře, některé z nich mají zajímavý program ale to jsou jen prázdná slova. Jistě mi dáte za pravdu, že je tady riziko spojené s příchodem nové strany do parlamentu.

Podívejme se na Věci Veřejné, abychom si přiblížili to, co mám na mysli. Žádný další komentář není potřeba.

Technologie a pokrok

Kam vede politika západu dnes vidí stále více lidí. Civilizace je v úpadku. Průmysl zaplavuje trh lacinými výrobky, které jsou spíše než znamením pokroku pouhými hračkami. Kvůli nekvalitnímu zpracování končí tuny nových výrobků rovnou na smetišti, kde se pouze malý zlomek recykluje a se zbytkem se  plýtvá.

Jediné východisko je zcela přebudovat geo-politicko-ekonomickou strukturu tak, aby podporovala zájmy většiny obyvatel celé planety, nikoli zájmy elit zdeformovaných mocí a penězi, které je zbavily svědomí i zdravého rozumu.

Když se ohlédneme do minulosti, najdeme mnoho příkladů, kdy elity záměrně brzdily pokrok v technologiích v zájmu zisku. Příkladem je diskreditace objevů, jako jsou pohony založené na rozkladu vody na vodík a kyslík nebo jako je humbuk okolo tématu volné energie, kterému vévodí téma studené fůze.

Kdo dneska zná skutečnou pravdu? Víte, že v roce 1990 byl objeven způsob studené fůze, která byla a je soustavně vědeckými kruhy pracujícími pro průmysl diskreditována? Nakonec každý z nás se může podívat na dokument Heavy Watergate: Válka o studenou fůzi s českými titulky.

Na bohatou elitu narazil při své práci už Nikola Tesla, který kvůli tomu nedokončil svoje největší dílo - věž ve Wardencliffu, která měla vysílat jak použitelnou elektřinu, tak i rozhlas a televizi.

Když dělal experimenty provázející stavbu, elita si uvědomila, že uvedení bezdrátové elektřiny na svět by znamenalo ztrátu finanční jistoty, kterou poskytuje současný koncept přenosu energie.Jak by přivedli bezdrátový signál do elektroměru?

Co je děsilo ještě víc byla ambice pohánět touto energií taky stroje a zařízení, což by zničilo ropný průmysl. Ten je dnes největším problémem jelikož se rozrostl do obludných rozměrů. Válka, znečištění a znásilněná planeta jsou znaky na ropě stojící civilizace.

Čeho je moc a čeho málo?

Jde především o duchovní deficit lidstva vedoucí k morálnímu úpadku. Ten je logickým vyústěním materialistického vnímání světa, kde nad morálkou vítězí osobní prospěch.

Hromadění kapitálu a kupování moci jsou úzce související věci. Jak říká jedno slavné přísloví moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně. Co ve společnosti pak logicky chybí je spravedlnost.

Materialistická představa o světě, která je nám vštěpována od malička, nás odděluje od naší duchovní podstaty. Proto každý v hloubi duše ví, že peníze neznamenají automaticky šťastný a spokojený život.

Díky tomu stále více lidí hledá skutečnou podstatu a nenachází v západní filosofii odpovědi na svoje otázky. Proto je nutné, aby lidi nalezli klid, který jim může poskytnout meditace a pocit sounáležitosti s vesmírem i vším živým.

Pokud nenalezne lidstvo znovu svoji spiritualitu, nikdy nenajde místo ve společenství ostatních živých tvorů na planetě, a pravděpodobně samo sebe postupně zničí. Abychom nalezli pochopení a mír na světě, Musíme začít hledat uvnitř sebe sama.

Vše je v nás a když to najdeme, budeme moci žít v míru, lásce a s nadějí na zářivou budoucnost. Naše vědomí stojící osamoceně a potlačené materialismem nikdy nedokáže to, co sjednocené vědomí vidící vznešenější cíle, než osobní prospěch.

V nalezené jednotě je klíč k pochopení a řešení potíží lidstva. Nesmíme tolik lpět na práci pro osobní prospěch, protože pak se dostaneme do situace, ve které jsme dnes. Musíme pracovat jeden pro druhého, chtít přinést užitek pro společnost, což člověka povznese a ten pak najde štěstí a lásku.

Co řící na závěr?

Trpíme nedostatkem duševní stravy, žijeme ve stresu a jsme denně obelháváni proto, abychom i nadále souhlasili s nespravedlností ve světě. Nikdo nás nevede k většímu pochopení, přemýšlení a toleranci. Místo toho jsme vedeni ke škatulkování a předsudkům s ním spojeným. Je v nás podporováno falešné ego, které nás jako jednotlivce vede do slepé uličky.

Probuzení spirituality v člověku přinese odpovědi na otázky o tom, co je naší podstatou a pomůže nám najít pravdu i místo ve vesmíru. Současně je klíčem k řešení problémů, kterým jako lidstvo čelíme.

Je to evoluční proces, který probíhá ať se to ateistům líbí nebo ne. Ateismus není reálný a je to pouhý produkt materiálního vidění světa, které ignoruje mnohá fakta. Ignoranti vysmívající se východní filosofii jsou odsouzeni k zániku a budoucnost patří lidem, kteří naleznou odpovědi a poznání ve svém nitru, nikoli ve věcech, kterými jsou obklopeni.

 

Zajímavé odkazy na Youtube:

GEN: Rozhovor se Stanislavem Grofem

Skutečný svět? než ulehnete do svých rakví

Kolaps světa ropy

Poslové úsvitu

Weby:

Dokumentarni.tv

http://www.novaduchovnicesta.cz/

http://probuzeni.blogspot.com/

http://zivotni-energie.cz/

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radek Čelechovský | úterý 4.10.2011 11:30 | karma článku: 10,63 | přečteno: 766x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma: 17,53 | Přečteno: 426x | Diskuse| Ekonomika

Radek Čelechovský

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Zdá se mi, že celá Amerika spolu s EU chtějí pro Ukrajinu řešení, které se ovšem samotným ukrajincům moc nezamlouvá. Ukrajinci vědí mnohem přesněji, že nechtějí být součástí uskupení, ve kterém vždycky zastávali pozici levné pracovní síly a kriminálníků. Jak je všeobecně známo, kriminalitu vytváří samotný systém, ve kterém žijeme a je to tedy projev systémové chyby. Ono je ale takových chyb mnohem více, které dohromady produkují napětí ve společnosti a zdánlivě bezvýchodnou situaci.

10.4.2014 v 13:45 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3810x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Proč je válka standardem a krize realitou?

Život je to jediné, co ve skutečnosti na světě máme. Umí být nesnesitelný a těžký, což taky pro mnoho lidí dnes bohužel i je. Český národ to v minulosti nikdy neměl moc snadné a asi proto se tato tíha bytí přenáší jako nechtěné dědictví i do života lidí. Česko je srdcem Evropy a bývaly doby, kdy jsme na to mohli být hrdí. Dnes jsme vhodní jako místo pro rozmístění raket NATO, pro Americký radar, ani na jedno z toho ale časem hrdí nebudeme. Nesmíme podlehnout tlaku, naopak bychom se měli ztotožnit s principy, jaké prosazují humanisté a velikáni našich dějin. Tito lidé v Česko a jeho sílu skutečně věřili. Přitom ale musíme oddělit zrno od plev, abychom se nedopustili stejných chyb, jako porevoluční naivita mající za následek rozkradení republiky. Musíme se zaměřit na samotnou esenci svobody, pravdy a míru, která se topí v propagovaném světonázoru.

13.3.2014 v 20:36 | Karma: 18,17 | Přečteno: 768x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Problémy které nás ničí

Svět je na konci se silami a s možnostmi, jak jej dále vést tímto sebevražedným směrem a všichni víme, co mám na mysli. Je toho tolik, že si každý snadno doplní pár důvodů, proč si myslet, že situace je vážná. Mnozí mají pocit, že jedna epocha je u svého konce a že je na čase zúčtovat. Účtovat ve světě, který utopil sám sebe v dluzích, je o to těžší, o kolik vyšší dluhy jsou, bohužel ale ty největší dluhy penězi nevyčíslíme.

11.3.2014 v 9:02 | Karma: 19,12 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Co mi vadí na celém tom divadle jménem Ukrajinská krize.

Kyjevské odtržení od Ukrainy se nakonec vyhrocuje čím dál víc a USA si libují v dobře natrénované přípravě na válku, rozjíždí mediální dezinformační kampaň. Zda to válkou skončí, to je na každém z nás. Pravdou je že mezi námi nežije dostatek pamětníků války. Ti by se tak klidně na svět rozhodně nedívali, jsme ukolébaní. To co naši rodiče považovali za otravné vyprávění o chudých časech, je pro nás natolik vzdálené, že si představujeme celou věc dočista jinak. Jako bychom si chtěli zase hrát se sirkama na slamníku.

6.3.2014 v 15:50 | Karma: 34,14 | Přečteno: 6730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Fica stále operují. Padlo pět výstřelů, ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  20:54

Přímý přenos Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica, který byl ve čtvrtek terčem atentátu, je...

Na Děčínsku narazil vlak do spadlého stromu, trať do Německa stála

15. května 2024  18:10,  aktualizováno  20:44

Vlak jedoucí z Drážďan do Prahy narazil v Dolním Žlebu na Děčínsku do stromu. Cestující se museli...

Do mostu v Texasu narazilo plavidlo a poškodilo ho. Do vody uniká palivo

15. května 2024  20:07

Do mostu v Galvestonu v americkém státě Texas ve středu narazilo plavidlo a do okolních vod uniká...

Na Slovensku není mír a smír, polarizace pokračuje, říká novinářka

15. května 2024  20:03

Premium Slovenské vládní strany po atentátu na premiéra Roberta Fica slovně útočí na novináře. Přidávají se...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2140x
web counter