Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Děsivá infekční zelenina španělská okurka...

Smrtící španělská okurka ještě včera strašila obyvatele EU. Teď už to zase není španělská okurka a španělé pláčou, protože sklady mají plné okurek, kterých se obyvatelé EU bojí více než upíři česneku. Zadal jsem si do Googlu "Okurky ze Španělska," a ta sada, kterou jsem dostal, to je fakt síla. Posuďte sami, jaké titulky mi to našlo: Do Česka se dostaly okurky spojené s epidemií průjmů; Okurky ze Šělska prodávalo v Česku 12 obchodů; V ČR bylo prodáno až 120 kusů okurek; Zdrojem nákazy v Německu prý okurky ze Španělska; a nejlepší je aktuální titulek s nadpisem: Španělské okurky podle testů krvácivý průjem nezpůsobily ... :-)

Okurek je citlivý na hnojení močůvkou, jistě by takové zacházení nevydržel.

Dokonce i na lidovou tvorbu již v souvislosti s tímto skandálem došlo, video Major Zeman vs. infikované okurky ze Španělska na youtube můžete sami shlédnout. Naskýtá se otázka, jestli si nedělají ty okurky z nás...

Krvácivý průjem, není to divné? z ničeho nic se tu objeví a všichni začnou vydávat histecké předčasné závěry, odkud přišla nákaza. 4 dny trvaly testy okurek aby se zjistilo, že nejsou zdrojem nákazy, a nevíme zase nic. Proboha, nejsem debil, jak může okurka nést nákazu? Chápu, že nejsnadnější je hodit to na zemědělskou výrobu kde najdeme  hmyz, trus zvířat, hnůj - no dobře, ale žádné zvíře na světě nekálí smrtící zmutované bakterie, stejně tak tedy není líheň mutantů v žádné močůvce.

Navíc, a to je nejdůležitější, kdo má na zahrádce svoje okurky, ví, jak citlivě tato rostlina reaguje na dusíkaté látky - tzv dusičnany, které se ve vysoké míře nachází právě v močůvce. Co se tedy stane, bedeme-li chtít hnojit svoje okurky močůvkou?
Spálí je to na prach!! Proto si troufám tvrdit, že takové okurky, které se hnojily močůvkou, nemohou existovat.  nabízí se tedy otázka, kde nám bakterie mutují?Proč se nad tímto faktem nepozastavil nikdo v médiích? Já na to došel selským rozumem...

Víte, jak se to dělá... Ve zpravodajství zaujme skandální titulek víc, než rozumný argument, takže když jeden deník napíše, že v česku se prodávaly nakažené okurky ve 12 obchodech, druhý rádo-by zpravodajec si úvahou dosadí, že v každém z nich se prodalo až deset kusů a napíše, že v česku se prodalo až 120 kusů kontaminovaných okurek.

Ivan Fuksa (ODS) se včera nechal slyšet, že nákazu mají možná na svědomí teroristé. Najednou, jak průhledné...Je řeba upevnit v lidech nenávist k třídnímu nepříteli - islamistickému teroristovi, který neměl na práci nic jiného, než se opásat lahvičkama s bakterií a skočit do skladu s okurkama, kde se po té hromadě válel tak dlouho, až vše vylil, a potom šel umřít na nejbližší záchod.

Obama chce mít asi o drbátko ze slonoviny víc, tak potřebuje prodat víc ropy. CIA doporučuje shodit to na Ál-Srajdu, ať už může armáda dobýt Írán a pověsit Ahmadínežáda, který je z politiky USA otevřeně znechucen. Nedávno se totiž na internetu objevila zpráva, že Íránská tajná služba pozatýkala po celé zemi několik desítek agentů CIA, jejichž snahou bylo právě najít spojence pro dabilizaci a pro svrhnutí prezidenta. Vše mělo za cíl připravit půdu pro vstup amerických jednotek.

Díky Ameriko, nechal se slyšet Ahmadínežád, když komentoval situaci v zemi a prohlásil, že Írán je díky obchodování s touto zemí, tedy s USA, silnější než kdy jindy, ale nenechá si rozvracet svou zem.
Agenty CIA Írán pozatýkal a poslal USA dopis, ve kterém oznamuje jejich obvinění ze špionáže a vlastizrady. Bravo, tak se chová suveréní stát, nenechá si infiltrovat to svinstvo do svého vedení a pokud se o to pokusí, v zárodku to zastaví.

Že by to byla odpověď naštvaných USA, které musí zvolit jinou taktiku, a je to pro ně čára přes rozpočet? Když odhodíme strach z toho si to vůbec přiznat, kde se rodí bakteriální mutanti? Přece v laboratorních podmínkách, ne v močůvce!

Jde o dohady a spekulace, ale pravda je, že USA mají na výrobu takových bakterií spoustu laboratoří, což je děsivé, nemyslíte?
Byl by to tedy problém pro některou z nich upravit geny bakterie průjmu tak, aby zmutovala v tu, jež dnes straší Evropu? Nebyl!!
Stejně tak se nabízí varianta, že bakterie unikla z laboratoře někde v Německu, a vláda to potřebuje kvůli udržení klidu mezi lidmi nějak zaméct do ztracena.

Tato varianta je o to pravděpodobnější, pokud si všimneme zpráv, jež informují o aktualitách stylem: Už 7 mrtvých; 2 lidi nakaženi v ČR atd., napadne Vás, že informují o tom, kdo, kde a v jakém počtu umřel a přestávají se zajímat o to, kde se nákaza vlastně vzala. Proto to vypadá, jakoby už zdroj nákazy nebyl důležitý a důležité je vyvolávat paniku.
Lidi se v panice chovají jako ovce, stačí vědět, jak jim podat informace, a je to. Kdo to tak chce? Chceme to tak my v podzámčí, nebo ti na zámku? Pokud najdeme odpověď, máme zdroj i motiv...

Jedno je už jisté, ke španělské kytaře, která je světoznámá, teď přibyla světoznámá španělská okurka...

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radek Čelechovský | středa 1.6.2011 13:19 | karma článku: 15,08 | přečteno: 1529x
  • Další články autora

Radek Čelechovský

Korona aneb nástroj, jak nás obrat

Nestačím se divit, co se kolem děje v souvislosti s koronavirem. Klíčovým tématem je očkování, proočkovanost a podmínky cest do zahraničí. Koronavirus a jeho PR jedou na plné pecky.

16.7.2021 v 7:00 | Karma: 17,53 | Přečteno: 426x | Diskuse| Ekonomika

Radek Čelechovský

Situace na Ukrajině a na divokém západě

Zdá se mi, že celá Amerika spolu s EU chtějí pro Ukrajinu řešení, které se ovšem samotným ukrajincům moc nezamlouvá. Ukrajinci vědí mnohem přesněji, že nechtějí být součástí uskupení, ve kterém vždycky zastávali pozici levné pracovní síly a kriminálníků. Jak je všeobecně známo, kriminalitu vytváří samotný systém, ve kterém žijeme a je to tedy projev systémové chyby. Ono je ale takových chyb mnohem více, které dohromady produkují napětí ve společnosti a zdánlivě bezvýchodnou situaci.

10.4.2014 v 13:45 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3810x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Proč je válka standardem a krize realitou?

Život je to jediné, co ve skutečnosti na světě máme. Umí být nesnesitelný a těžký, což taky pro mnoho lidí dnes bohužel i je. Český národ to v minulosti nikdy neměl moc snadné a asi proto se tato tíha bytí přenáší jako nechtěné dědictví i do života lidí. Česko je srdcem Evropy a bývaly doby, kdy jsme na to mohli být hrdí. Dnes jsme vhodní jako místo pro rozmístění raket NATO, pro Americký radar, ani na jedno z toho ale časem hrdí nebudeme. Nesmíme podlehnout tlaku, naopak bychom se měli ztotožnit s principy, jaké prosazují humanisté a velikáni našich dějin. Tito lidé v Česko a jeho sílu skutečně věřili. Přitom ale musíme oddělit zrno od plev, abychom se nedopustili stejných chyb, jako porevoluční naivita mající za následek rozkradení republiky. Musíme se zaměřit na samotnou esenci svobody, pravdy a míru, která se topí v propagovaném světonázoru.

13.3.2014 v 20:36 | Karma: 18,17 | Přečteno: 768x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Problémy které nás ničí

Svět je na konci se silami a s možnostmi, jak jej dále vést tímto sebevražedným směrem a všichni víme, co mám na mysli. Je toho tolik, že si každý snadno doplní pár důvodů, proč si myslet, že situace je vážná. Mnozí mají pocit, že jedna epocha je u svého konce a že je na čase zúčtovat. Účtovat ve světě, který utopil sám sebe v dluzích, je o to těžší, o kolik vyšší dluhy jsou, bohužel ale ty největší dluhy penězi nevyčíslíme.

11.3.2014 v 9:02 | Karma: 19,12 | Přečteno: 641x | Diskuse| Společnost

Radek Čelechovský

Co mi vadí na celém tom divadle jménem Ukrajinská krize.

Kyjevské odtržení od Ukrainy se nakonec vyhrocuje čím dál víc a USA si libují v dobře natrénované přípravě na válku, rozjíždí mediální dezinformační kampaň. Zda to válkou skončí, to je na každém z nás. Pravdou je že mezi námi nežije dostatek pamětníků války. Ti by se tak klidně na svět rozhodně nedívali, jsme ukolébaní. To co naši rodiče považovali za otravné vyprávění o chudých časech, je pro nás natolik vzdálené, že si představujeme celou věc dočista jinak. Jako bychom si chtěli zase hrát se sirkama na slamníku.

6.3.2014 v 15:50 | Karma: 34,14 | Přečteno: 6730x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

V Gaze se 70 procent pomoci z moře ukradlo. Hamásu se „odklánění“ hodí

29. května 2024

Premium Plán amerického prezidenta Joea Bidena nakrmit Gazu pomocí plovoucích přístavů dostal ránu...

Poslední šance dostat dítě na tábor. Co se letos mění a kde ještě hledat místo

29. května 2024

Premium Čarodějnickými hábity, klobouky a nezbytnými hůlkami se děti z Teplic na rozdíl od filmového...

Rusko je agresor, připustil lídr SPD Mach. Chce zrušit Green Deal

29. května 2024

Stanovuje si troufalý cíl zrušit Green Deal, zpochybňuje závazek přijmout euro a připouští, že...

Fackují ho, kopou, ničí mu foťáky. Ale stařičký král paparazzi stále fotí

29. května 2024

Seriál Jedenáctkrát mu zlomili žebra, jednou ho pobodali, sto osmdesátkrát byl v nemocnici. Naposledy...

  • Počet článků 166
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2137x
web counter