Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

VLDX

11. 5. 2009 20:19
Informace pro autorku

Vyrábějí se "silonky" i pro muže v ČR je vyrábí např. Aries. V zahraničí vyrábějí i unisex silonky Levee WoMan. Nebo v USA je firma vyrábějící pouze pánský sortiment Comfilon. Takže věřte, že i muži vědí jaké to je nosit punčocháče-silonky a asi ne každý by s vámi souhlasil jako i spousta žen asi také ne. :-)

0 0
možnosti
D

dasa0302

10. 5. 2009 18:22
Hihihihi, dávám Vám karmu!

Je to svižné a čtivé.

Mě se jednou kolega ptal, proč chodíme my ženské pořád v kalhotách, když sukně je pohodlnější. Tak jsem mu řekla, ať chodí týden v punčocháčích a pak se na toto téma můžeme rozhovořit jako rovný s rovným.

Jinak pozor, myslím, že silonky byly ty punčochy, co se nosily do 60. let. Byly tvarované teplem, bylo na nich vidět lýtko a tak dále. Ze silonu punčocháče udělat nešly, byl sice pevný, ale ne tak pružný. Punčocháče začaly s krepsilonem, který se dal vytahovat. Z čeho se dělají punčochy teď nemám tušení, ale silon to asi už nebude. No ale to není pro vyznění Vašeho svěžího  článku vůbec důležité. R^

0 0
možnosti
Z

zcek

10. 5. 2009 18:25
Re: Hihihihi, dávám Vám karmu!

To je jedno, i kdyby byly hedvábné, být se v tom nedá;-D

0 0
možnosti
LL

Lenka Leon

10. 5. 2009 18:22
Tenisky ke kostymu

Tak to jsi me, Zuzko, pobavila :-) Tenisky ke kostymu jsou v Americe bohuzel dost casto k videni, je to vazne rana na oko, ale kdyz clovek pospicha do prace a jezdi hromadnou dopravou, tak je to rozhodne pohodlnejsi a bezpecnejsi nez utikat v lodickach (i kdyz to uz jsem se taky celkem naucila). Ja jak ted pendluju mezi 2 kancelarema, koupila jsem si na to prebehnuti Sketchers Bikers, nejenze jsou strasne pohodlny, ale neni to takova rana na oko jako klasicky kecky. V kostymku nastesti chodit nemusim, to bych si jinak radeji poridila nejaky ty balerinky :-)

0 0
možnosti
P

Paxa

10. 5. 2009 18:04
Problém americké varianty pro mě zní:

Ke stejným kalhotům obléci placaté tenisky či mokasíny a posléze je vystřídat lodičkami na podpatku. Když kupuju kalhoty, usilovně si v hlavě srovnávám, k jakým botám je budu nosit, protože ty, co jsou k osmicentimetrovým šteklím, courám v teniskách mohutně po zemi, zatímco ty, co jsou k mokasínám, vypadají s podpatky, jako když čekám velkou vodu. Takže na kancelářskou přezouvací akci bych s sebou musela nosit i rezervní kalhoty. A - nebo - chodit pořád v pumpkách, tam tohle, pravda, odpadá.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

10. 5. 2009 17:03
nejlepší byly ty pletený,

od mámy:-)

0 0
možnosti
HN

handour

10. 5. 2009 16:47
hi hi nejlepší

jsou ty leský, v kterých vypadají i ty nejhezčí nohy úděsně. A pak ty darovaný, kdy se kupující nestrefí do velikosti a rozkrok máte pak u kolen, a rvete je nahoru, ještě, ještě dokud neprasknou...

Já jsem nucená je v práci nosit každý den, kupuju si klasický, ty nejobyčejnější, bez lesku. A vždycky se večer taááááááák těším až je sundám, že si to neumíte, nebo asi umíte;-D, představit.

Dobrý téma, dobře zpracovanýR^

0 0
možnosti
VM

Věra Morkusová

10. 5. 2009 16:43
Tragédie silonek

Mám na silonky obdobný názor, ovšem z jiného důvodu. S pocením chodidel nemám příliš problém, ovšem vrcholem nechutnosti mi připadá zařízlá guma v pase a dotyk silonek na "pozadí". V zimě to ještě jde, ale v létě to prostě nedokážu překousnout. Pokusila jsem se to vyřešit silonovými samodržícími punčochami, jejichž silikonový pásek mi ovšem na stehně zanechal nehezký kroužek puchýřů (zřejmě alergie). Takže se poohlížím po podvazkovém pásu, což je ovšem v době, kdy ho většina žen používá jako "rajcovadlo" a ne funkční část oděvu, poněkud úsměvné.

0 0
možnosti
Z

zcek

10. 5. 2009 16:46
Re: Tragédie silonek

Přesně, tu tenkoučkou gumu v pase fakt nikdy víc. Když už, tak nosím ty šílené silonové ponožky, tam odpadá aspoň ta guma v pase a to svlíkání a drbavé oblékaní na wc. Chlapům bych to fakt přála!!!!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

10. 5. 2009 16:37
.

:-)R^

0 0
možnosti
V

viveka77

10. 5. 2009 16:31
Se silonovými punčocháči jsem se vypořádala

už dávno a jednou provždy. Prostě je nenosím. Chodím v kalhotech a bavlněnkách.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4173x
Nejdůležitější místo v životě má rodina a veselí.