Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Ladislav Matuška

6. 11. 2007 8:30
Je to přesně naopak

Italská UniCredito dříve převzala od Berliner Bank Živnobanku a teprve následně se dostala ke kontrolnímu balíku v HVB. Sloučení je tedy pokračováním těchto italských aktivit. Osobně si myslím, že v českých podmínkách mají navrch schopní lidé z původní Živnobanky.

0 0
možnosti

Míla Cejpková

5. 11. 2007 19:14
Ale umíme, anonyme....

0 0
možnosti

fakt nechápu

5. 11. 2007 18:39
Ach jo Cejpková, umíme německy? Sledujeme ARD nebo ZDF?

Cejpková, proč bychom si nepovzdechli, že jo, o globalizaci? Ale německy neumíme, že jo? Zeptejte se bejvalých zaměstnanců Deutsce Bank, co jsou ve stovkách bez jobu po nedávném propouštění, když se boss Ackermann rozhodl "zeštíhlit" svou banku..

0 0
možnosti

a nebo tak

5. 11. 2007 17:53
jenom by me zajimalo ...

jenom by me zajimalo, co konkretne je tak spatneho na te globalizaci ... a o co jineho by asi tak melo jit soukrome firme a jejim akcionarum, nez o zisk ?

ukolem manazeru poverenych rizenim firmy neni nejaky celospolecensky prospech, nebo neco takoveho, jejich ukolem je zisk. pokud nekdo chce provozovat charitu, necht se neangazuje v soukrome sfere, ale zalozi si pobocku armady spasy ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 13,23
  • Průměrná čtenost 1400x
Teplomilný tvor se sklonem k ironii, snahou o laskavě-úsměvný nadhled a nechutí komentovat politiku.

Ťukněte na "Seznam rubrik" a vyberte si podle nálady - od naštvaných glos ohledně společnosti, přes cestovatelské postřehy, po fotoblogy a úsměvné :-)