Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nefin

21. 1. 2008 11:03
Poděkujte ODS

Ono totiž nestačilo, že za panování ODS se podařilo okrást prostřednictvím fondů malé akcionáře v důsledku nedokonalé právní úpravy, to ještě navíc musel parlament prostřednictvím návrhu poslance ODS nedávno otevřít cestu tzv. vytěsněním minoritních akcionářů. Je smutné, že naše pravice dokonale vysává střední třídu i když by měla být její volebním základem. K moci se Topolánek dostal neuvěřitelným podvodem na voličích pravice slibováním nezbytných reforem a levicové voliče přetáhl slibem nadměrných sociálních výhod. Ani jedné skupině voličů sliby po uchopení vlády nesplnil. Bohužel tím zajistil na dlouhou dobu od dalších voleb vládu levice.

0 0
možnosti

Pook

21. 1. 2008 9:45
Nejste sama

žena měla schované akcie užnevímkoho - říkali jsme si - moje jsme dobře prodali, tak tyhle si necháme, třeba budou mít vnoučata dividendy. Jóóó... tůdle! Dopadli jsme stejně jako vy, nakonec se nám podařilo poštou vyhandrkovat odprodej za mizerných 600 korun... kdybychom si pro ně jeli na pražskou kancelář, ani cestu s obědem by nám to nezaplatilo...;-D

0 0
možnosti

axn

21. 1. 2008 15:09
Re: Nejste sama

Stejně jsme dopadli s akciemi Synthezie Pardubice ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 8,14
  • Průměrná čtenost 1407x
Teplomilný tvor se sklonem k ironii, snahou o laskavě-úsměvný nadhled a nechutí komentovat politiku.

Ťukněte na "Seznam rubrik" a vyberte si podle nálady - od naštvaných glos ohledně společnosti, přes cestovatelské postřehy, po fotoblogy a úsměvné :-)