Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

peterudes

12. 10. 2009 8:23
EU "demokracie" v praxi

Irové zvolili nejdemokratičtější způsob a rozhodli se hlasovat o LS v referendu, protože nehlasovali "správně" referendum se opakovalo, takto vypadá demokracie v podání EU, nyní se byrokraté z Bruselu snaží vymyslet jak odstranit Klause a vyhrožují vyloučením z EU a podobné nesmysly. http://cunderlik.blog.idnes.cz/c/105471/Vazeni-EU-diplomate-z-Nemecka-a-Francie-trhnete-si-nohou.html

0 0
možnosti

kion1111

12. 10. 2009 7:36
Karma

R^

0 0
možnosti

jirha

12. 10. 2009 7:21
Vyloučení z EU

Tak zaprvé připusťme že je to možné. Skutečně je demokratické že když všichni chtějí něco a někdo chce něco jiného tak je na čase uvažovat o vyloučení někoho kdo nechce táhnout za jeden provaz.

Zaadruhé připusťme že demokracie je hnesmysl protože aby mohli lidé přímo vládnout potřebovali by příliš velké množství informací a tak by se nemohli věnovat vlastní práci ale jen by spolupodíleli na vládnutí což by bylo možné jen kdyby bylo dostatek bezprávných otroků kteří by tu práci a agendu spojenou s hormadným vládnutím zvládlo.

Zatřetí pak připomeňme že Češi ač jsou jednostranně masírováni proti Evropě a Lisabonské smlouvě tak z nejméně 50-ti procent jsou pro Lisabonskou smlouvu.

Závěrem chci jen podotknout že cílem diskuse je diskutovat když je na to čas a ten kolem Lisabonské smlouvy už minul. To co náš Narcis předvádí je uražená ješitnost, jeho chocání je z hlediska slušného vystupování naproto neakceptovatelné.

0 0
možnosti

jirha

12. 10. 2009 7:23
Re: Vyloučení z EU

Nechci ale ani polemizovat s tím že chování Evropských politiků je o mnoho z jiného těsta. Chovají se obdobně jako výše zmíněný Narcis. Leč to právo na otevření diskuse zda-li má ČR co dělat v EU bych jim neupíral. Mám pocit že tato ČR nemá v EU své opodstatnění i když mě to mrzí. Těšil jsem se být Evropanem.

0 0
možnosti

Olej Petrolejovic Naftenko

12. 10. 2009 6:03
ano prispevek sedi

Presne tak nejde ani o zneni smlouvy, ale ten sileny zpusob jejiho vymahani. Opravdu hnus, EU me v tomto hodne zklamala, je videt za zapadni leadri nemaji zkusenosti z RVHP.

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

12. 10. 2009 6:31
Re: ano prispevek sedi

Ono jde o obojí, ta smlouva je napsaná stejnou bandou eurokratů, která jí nyní tak nevybíravě prosazuje. Je v ní stejný způsob uvažování. Akorát to není napsané tak pochopitelně, jako je to nyní vymáhané. Ale jde o totéž. Nejsme pro ně Česká republika, ale jen pár obtížistů z 500 miliónů lidí, kterým by chtěli vládnout. Rv

0 0
možnosti

osvetitel

12. 10. 2009 5:39
jo tak nejak to take vidim az nato , ze ty Benesovi

dekrety jsou asi pro mnoho Cechu nedotknutelne , a nejspis v zajmu Cechu , tak jako ty zajmy Polaku ktere si oni prez sve politicke predstavitele na EU vymohli. A divim se ze prone nekdo s Cechu neloboval uz drive. Ale jelikoz Klaus na EU vyzral , a Francouzi ho nemusi uz od doby kdy mu kvuli tomu Iraku Chirac vzkazal, ze Cesi propasli sanci drzet hubu, tak nezli by vse jednoduse urychlili podpisem , tak radeji vyhrozuji a zbytecne zdrzuji stejne tak , jako z toho obvinuji Klause ! Obvzlast kdyz dal Klaus jasne najevo ze podepise , kdyz oni podepisi ty dekrety !

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99