Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

peterudes

12. 10. 2009 8:23
EU "demokracie" v praxi

Irové zvolili nejdemokratičtější způsob a rozhodli se hlasovat o LS v referendu, protože nehlasovali "správně" referendum se opakovalo, takto vypadá demokracie v podání EU, nyní se byrokraté z Bruselu snaží vymyslet jak odstranit Klause a vyhrožují vyloučením z EU a podobné nesmysly. http://cunderlik.blog.idnes.cz/c/105471/Vazeni-EU-diplomate-z-Nemecka-a-Francie-trhnete-si-nohou.html

0 0
možnosti
K

kion1111

12. 10. 2009 7:36
Karma

R^

0 0
možnosti
JH

jirha

12. 10. 2009 7:21
Vyloučení z EU

Tak zaprvé připusťme že je to možné. Skutečně je demokratické že když všichni chtějí něco a někdo chce něco jiného tak je na čase uvažovat o vyloučení někoho kdo nechce táhnout za jeden provaz.

Zaadruhé připusťme že demokracie je hnesmysl protože aby mohli lidé přímo vládnout potřebovali by příliš velké množství informací a tak by se nemohli věnovat vlastní práci ale jen by spolupodíleli na vládnutí což by bylo možné jen kdyby bylo dostatek bezprávných otroků kteří by tu práci a agendu spojenou s hormadným vládnutím zvládlo.

Zatřetí pak připomeňme že Češi ač jsou jednostranně masírováni proti Evropě a Lisabonské smlouvě tak z nejméně 50-ti procent jsou pro Lisabonskou smlouvu.

Závěrem chci jen podotknout že cílem diskuse je diskutovat když je na to čas a ten kolem Lisabonské smlouvy už minul. To co náš Narcis předvádí je uražená ješitnost, jeho chocání je z hlediska slušného vystupování naproto neakceptovatelné.

0 0
možnosti
JH

jirha

12. 10. 2009 7:23
Re: Vyloučení z EU

Nechci ale ani polemizovat s tím že chování Evropských politiků je o mnoho z jiného těsta. Chovají se obdobně jako výše zmíněný Narcis. Leč to právo na otevření diskuse zda-li má ČR co dělat v EU bych jim neupíral. Mám pocit že tato ČR nemá v EU své opodstatnění i když mě to mrzí. Těšil jsem se být Evropanem.

0 0
možnosti
JK

Olej Petrolejovic Naftenko

12. 10. 2009 6:03
ano prispevek sedi

Presne tak nejde ani o zneni smlouvy, ale ten sileny zpusob jejiho vymahani. Opravdu hnus, EU me v tomto hodne zklamala, je videt za zapadni leadri nemaji zkusenosti z RVHP.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

12. 10. 2009 6:31
Re: ano prispevek sedi

Ono jde o obojí, ta smlouva je napsaná stejnou bandou eurokratů, která jí nyní tak nevybíravě prosazuje. Je v ní stejný způsob uvažování. Akorát to není napsané tak pochopitelně, jako je to nyní vymáhané. Ale jde o totéž. Nejsme pro ně Česká republika, ale jen pár obtížistů z 500 miliónů lidí, kterým by chtěli vládnout. Rv

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 10. 2009 5:39
jo tak nejak to take vidim az nato , ze ty Benesovi

dekrety jsou asi pro mnoho Cechu nedotknutelne , a nejspis v zajmu Cechu , tak jako ty zajmy Polaku ktere si oni prez sve politicke predstavitele na EU vymohli. A divim se ze prone nekdo s Cechu neloboval uz drive. Ale jelikoz Klaus na EU vyzral , a Francouzi ho nemusi uz od doby kdy mu kvuli tomu Iraku Chirac vzkazal, ze Cesi propasli sanci drzet hubu, tak nezli by vse jednoduse urychlili podpisem , tak radeji vyhrozuji a zbytecne zdrzuji stejne tak , jako z toho obvinuji Klause ! Obvzlast kdyz dal Klaus jasne najevo ze podepise , kdyz oni podepisi ty dekrety !

0 0
možnosti