Vzkaz EU Česku: Nesmíte vyhostit ani migranta, který je mnohonásobný zločinec

Soudní dvůr Evropské unie včera odpověděl na žádosti justice z Česka a Belgie ve shodné věci: Migranta, kterému doma hrozí pronásledování, nesmíte vyhostit, ani když spáchal trestný čin.

Další střípek do mozaiky ztráty suverenity naší země pod sebezničujícím ideologickým diktátem EU přibyl včera.

Muž z Čečenska dostal v České republice azyl v roce 2006 a už v té době, kdy mu naše země laskavě poskytnula azyl, byl odsouzen na tři roky za loupež!

Pán si nicméně klidně užíval azylu, dál kradl a dokonce vydíral, za což dostal trest ve výši devíti let ve věznici se zvýšenou ostrahou (takovou sazbu opravdu nedostanete za krádež rohlíku v samoobsluze). Ministerstvo vnitra mu za opakované zločiny v roce 2014 azyl zrušilo, muž se odvolal a dotáhnul to až k soudnímu dvoru EU, který rozhodnul, jak rozhodnul. Prý zločince vyhostit nelze kvůli Ženevské konvenci a Listině základních práv EU (1).

Evidentně tu nejde o žádnou citaci z obou dokumentů, ale jen o právní názor Soudního dvora Evropské unie, který už opakovaně ukázal, pod jakým ideologickým diktátem a jakých zemí rozhoduje.

Po podpisu Lisabonské smlouvy a dalším vývoji v EU naše země ztratila značnou část své svrchovanosti. O stále zásadnějších věcech rozhoduje Německo a další západoevropské země, ve kterých jsou stále častěji popírány tradice i dosud zaručené osobní svobody původního obyvatelstva řádně dodržujícího zákony a dosavadní právní a morální pořádek. Naopak se tam vytváří vrstva privilegovaných obyvatel migračního původu, která jakoby neměla žádné povinnosti, pouze práva a nároky, kterých se tvrdě dožaduje a stejně tvrdě prosazuje svoji náboženskou i další morálku. Důkazů k takovému tvrzení lze najít bezpočet: Od snahy úřadů zamést pod koberec řadu silvestrovských znásilnění v Německu až po rozhodnutí Švédska učit migranty raději jejich jazyky než švédštinu. Dennodenně se pak dějí „drobnosti“ jako to, že v Paříži muslimský řidič autobusu odmítne nechat nastoupit ženu v minisukni (2).

Dámy a pánové, volby do Evropského parlamentu nerozhodnou o mnohém, ale o něčem přece. Zvažte, zda budete volit strany, které Vám slibují všechno možné, ale které se v Evropském parlamentu stejně přidají k frakcím, ve kterých budou povinně hlasovat pro prohlubování současného stavu, nebo zda zvolíte strany, které se přidají k současné menšinové opozici proti aktuálnímu vývoji.

 

Zdroj:

 

  1. https://www.novinky.cz/zahranicni/504838-soud-eu-vsechny-migranty-kteri-spachaji-zlocin-vyhostit-nelze.html
  2. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-muslimove-islam-minisukne-mhd-pariz.A190514_105057_zahranicni_remy
Autor: Lukáš Burget | středa 15.5.2019 9:00 | karma článku: 39,49 | přečteno: 1542x