Takže "Český Floyd", páni europoslanci?

Část socialistických, komunistických a zelených europoslanců přirovnala smrt českého Roma Stanislava Tomáše k americkému černochovi Georgi Floydovi. Pravda, v něčem se tato europoslanecká galérka skutečně nemýlí.

Jistý pan europoslanec ze Španělské dělnické socialistické strany (podobnost s jistou historickou Národní socialistickou německou stranou práce je samozřejmě čistě náhodná) přirovnal smrt pana Tomáše k smrti pana Floyda a řekl přímo: 

„Stanislav Tomáš, evropský občan, Rom, občan České republiky zemřel po brutálním policejním zákroku. Byl udušen," /1/

Dále si stěžoval, že v Evropě v reakci na to nevzniklo žádné hnutí "Nemůžu dýchat", tak jako v pokrokových USA. 

Přizvukovali mu mimo jiné viceprezident Evropské komise a Eurokomisařka pro rovnost, takže skutečně nelze tvrdit, že to bylo plácnutí do vody od nějakého nýmanda, jak se v trapné snaze zachraňovat tvář Europarlamentu snaží svými výroky europoslanec Vondra /1/.

Smutný příběh pana Tomáše proběhl českými médii před nedávnem a vyvolal značnou pozornost veřejnosti. Stručně lze shrnout, že amfetaminem předávkovaný nešťastník tropil výtržnost jako smyslů zbavený a přivolané policii nezbylo, než ho zpacifikovat způsobem odpovídajícím situaci. Na předávkování drogami poté zemřel v sanitce při převozu do nemocnice a také znalecký posudek potvrdil, že mezi policejním zákrokem a smrtí pana Tomáše neexistuje žádná souvislost /2/.

Přesto se hned po celé události snažily známé české "neziskové" a další organizace vytvořit právě ten dojem, který lživě uvedl jako skutečnost onen španělský pomatenec, za všechny jmenujme například Unii olašských Romů, která v souvislosti se smrtí Tomáše podala trestní oznámení /3/. 

No, dá se říci, že zmínění europoslanci i "neziskovky" mají v mnohém pravdu: Tragicky zemřelý Tomáš byl také agresívním zfetovaným výtržníkem, stejně jako Floyd. 

Odhalí mu za to také bronzovou sochu? Příliš bych to neradil, aby sbírka na sochu nedopadla stejně, jako dopadla sbírka na pohřeb pana Tomáše /4/.

Ale zpět k europoslancům: Onen Španěl Juan Fernando López Aguilar zasahující policisty křivě obvinil z vraždy, když tvrdil, že Tomáš byl udušen. Budu vskutku bedlivě sledovat, jak se zachovají čeští europoslanci: Nabízí se samozřejmě, že pána a jeho nohsledy vyzvou k tomu, aby se omluvili, od věci by nebylo ani to, kdyby k tomu vyzvala oficiálně i Česká republika prostřednictvím své diplomacie. Jenže očekávat něco takového by bylo vrcholně naivní. Většina našich europoslanců i celá nová česká vláda prostě přijala poníženou pozici před progresivistickou a rádoby lidskoprávní propagandou, která se šíří západním světem. Jsou prostě příliš oportunističtí a příliš zbabělí na to, aby učinili takový krok, který by mohl ohrozit jejich v hlubokém předklonu před tím totalitním a rasistickým svinstvem vybudované mocenské základy. Patrně zůstane u toho, že se tu a tam opatrně ozve nějaký pan Vondra a bude hotovo. Rád bych se mýlil.

A víte, co ještě budu bedlivě sledovat? Budu sledovat, zda se naše protěžované organizace a servery pro "boj proti dezinformacím" ozvou a uvedou nám, hloupým občanům, věc na pravou míru, zkrátka obviní ty europoslance ze lži.

Já vím, jsem naivní...

 

 

Zdroje:

 

1) https://www.novinky.cz/stalo-se/clanek/europoslanci-prirovnali-zabiteho-roma-z-teplic-k-ceskemu-floydovi-40378985

2) https://www.denik.cz/krimi/cesky-floyd-umrti-drogy-posudek-20.html

3) https://www.lidovky.cz/domov/v-teplicich-pohrbili-muze-ktery-zemrel-po-zasahu-policie.A210724_124714_ln_domov_hetom

4) https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/narkoman-smrt-teplice-sbirka-pohreb-podvod.A210718_204549_domaci_lisv

Autor: Lukáš Burget | středa 24.11.2021 20:22 | karma článku: 45,67 | přečteno: 4904x