JK

Ono to Nemo, co tam zpívalo, opravdu působilo tak nějak bezpohlavně, stejně tak ta písnička byla tak nějak vykastrovaná, ale už si zvykám díky americkým filmům, kde v absolutně blbém ději s famózními efekty vždy nastupuje stejná černo-bílo-asijská sestava.

VF

Dobrý den. Ano, souhlasím. Je to signifikantní příklad ... Příklad rozežrané a přežrané, společnosti zpovykané hedonistickým konzumem, která už, lidově řečeno, roupama nemá co dělat. Tak vyhledává deviantní excesy zvrácených exhibicionistů a narcisů, jejichž zvrhlý tyjátr přebírá a vystavuje jako další vývoj ideologického marasmu. Drtivé většině populace žijící v severoatlantickém prostoru je to nejspíš šumák, protože jejich konzumní přežranost a nasycenost je umrtvuje k povalečství před stříbrnými obrazovkami a debilními telefony. Oligarchickým gangům ovládajícícm mediální žumpy a politické arény to zcela vyhovuje.

LB

Nevolil bych tak expresivní výrazy poněvadž hněv je špatným rádcem, ale s podstatou sdělení souhlasím. Doplním, že mocní jsou hladoví po moci a jsou ochotni svoji moc zvýšit jakýmkoli způsobem, proto také podporují nositele této agendy, protože ti prokázali, že si - právě díky Vámi zmíněné ignoranci mnoha občanů - dokázali zajistit oficiální mocenské pozice.

JB

J60a29n 62B38e69r65t32l

14. 5. 2024 20:40

Lukáši, Vy mi píšete z duše!

  • Počet článků 235
  • Celková karma 30,17
  • Průměrná čtenost 2701x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik