LGBT IQ-

Žijeme v éře inflace informací. Zkratky pojmů jsou delší než jejich obsah. Včera jsme se hádali o LGBT, dnes nás děsí ruské Z. Je čas vrátit se ke konstantám.

Když pročítám zprávy o válce na Ukrajině, zmocňuje se mě neodbytný pocit, že sleduji hororový film, který jsem navštívil jen náhodou a neochotně, protože mě k tomu někdo přemluvil. Zavřu oči a vše je jako dřív...

Pak je zase otevřu a nehledím na filmové plátno, nýbrž na palcové titulky o dalších zmarech a neštěstích, které se odehrávají na příliš reálné scéně a nepříliš daleko od mého bydliště.

Znovu zavřu oči a vzpomínám na to, kvůli čemu jsem se rozčiloval ještě nedávno, když jsem hleděl na titulky psané stejně velkým písmem na stejných zpravodajských portálech:

"Transgender plavkyně v nemilosti. Drtí konkurenci a chlubí se, soupeřky jsou zoufalé". /1/

Věc je přitom jasná a žádného zvláštního rozboru nezasluhuje: Transgender závodnice v plavání využila současného zmatení pojmů a závodí v takové kategorii, jaké ji to zmatení umožňuje. Diskvalifikována býti nemůže, protože vědecké důkazy hovoří pro to, že se v určitém okamžiku a při určité hladině hormonu testosteronu kvalifikovala včera na chlapa a dnes na ženskou. Je to neprůstřelná vědecká pravda a hotovo. Ze zcela praktického, bez morálky i intelektu vzatého hlediska je fuk, je-li tato vědecká pravda hovadina, nebo moudrost. Platí to a hotovo. Země byla také kdysi placatá a taky to uspokojivě fungovalo docela dlouho a ještě déle trvalo, než začali býti upalováni první vědátoři, kteří jevili jisté pochybnosti o postavení nebeských těles a roli matičky Země v tom všem vesmírném hemžení. Regrese obecných znalostí je historickou konstantou, nebo lidsky řečeno: Lidi zapomínají a znovu vynalézají už objevené.

Kéž by tak marginální v dopadu na lidstvo a tak jednoznačně určené v dopadu na zákony byly i pravdy ohledně mezilidských a mezinárodních vztahů. Ale nejsou a už nebudou. Ideologie se znaménky plus a mínus se brzy u spousty lidí stanou výprodejovým zbožím. Prostě o ně nebude zájem. Důležitější budou totiž účty se stejnými znaménky plus a mínus, ale budou to účty za energie, potraviny, paliva, ošacení, účty za nájem. O účet za toalety pro třetí pohlaví už nebude zájem. 

Když budeme mít štěstí, nebude už zájem ani o pofidérní virtuální zboží youtuberů, influencerů, streamerů, ba ani o články blogerů. Přitulíme se zkrátka k opravdovému a hmatatelnému teplu svých bližních jako ti před námi, kteří o výše uvedených hovadinách a pozérech neměli ani tušení, nýbrž u svitu dohasínajících polen ohně před jeskyní činili tu nejlepší a nejzaručenější věc proti úpadku lidstva.

Bude-li do budoucna zájem o mé zboží coby výprodejového blogera, rád Vám je znovu nabídnu. Nicméně v neděli 20.3.2022 v 16:33 začíná další astronomické jaro a myslím, že jsem už naznačil, kam bude u té příležitosti nejlépe zamířit. A na ty hvězdičky se potom můžete dívat taky, aby věda nepřišla zkrátka...

 

Váš

 

Lukáš

 

 

 

A

Zdroje:

 

1) https://cnn.iprima.cz/transgender-plavkyne-v-nemilosti-drti-konkurenci-a-chlubi-se-souperky-jsou-zoufale-53226

Autor: Lukáš Burget | sobota 19.3.2022 7:00 | karma článku: 27,98 | přečteno: 745x