Foto

Atentátníkovi odpustil, médiím a opozici ne.

Foto

Na Slovensku to vidí jinak:

"Premiér mluví o odpuštění, ale ve skutečnosti vyhrožuje. Opozici, médiím, spojencům v Evropské unii a NATO. V podstatě každému, kdo s jeho politikou a názory nesouhlasí,“ konstatuje Denník N."

KL

Koukám, že je to tu zase odborník vedle odborníka. Jeden dokáže na dálku diagnostikovat závažnost zranění, druhý ví, jak měl atentátník správně střílet, kdyby chtěl opravdu vraždit, a třetí vidí za vším marketing. Je to odporné a jediné, co není zřejmé, je to, zda nejodpornější je ten první, druhý nebo třetí. Osobně to vidím na jedničku, ale souboj je velmi vyrovnaný...

LB

Všichni si svět kolem sebe vykládáme po svém. Ale tak do očí bijící obelhávání se a snaha obelhávat i ostatní, to se jen tak nevidí.

JK

Ten komediant zázračně vyléčený maximálně všechny poplival. Jasně. Odpustil. To už musí být někdo strašně moc jednoduchý, aby to tomu mafiánovi spolkl.

MK

Ta frustrace, že to Fico přežil, z vás přímo stříká.

Foto

Převzato z jiné diskuze: Keď čítam príspevky na túto tému od Astona, Deníka N a podobných, tak mi z nich vychádza jediný logický záver: Fico by sa mal za atentát na neho spáchaný, ospravedlniť!

LB

Bohužel, ten pocit mám stejný. Jak už jsem psal níže, někteří lidé se oslepeni nenávistí dokážou dokonale obelhávat.

Foto

Slovenští lékaři jsou možná nejlepší na světě. 5 kulek v břiše, za dva týdny domácí léčení, za další týden projev čilého člověka bez známek únavy. Gratuluji!

Po atentátníkovi nebude nic požadovat. Hm. Konspirační teorie to bude přitahovat jak vosy med. Už se na ně těším. Konečně ti všichni vlastenci, a to včetně autora tohoto blogu, ochutnají vlastní polívčičku.

Foto

No co, Tomáši, třeba má v koupelně udělanou JIPku.

Foto

Titulek by měl spíše znít, že žije, promluvil a neodpustil.

LB

Pane Vodvářko, pokud jste si ten projev pustil, pak je z něho zřejmé, že zcela jasně a nezpochybnitelně vyjadřuje své odpuštění tomu vrahovi. Proč by tedy ten titulek měl znít, že neodpustil?

Foto

Panu Ficovi přeji ještě jedno premiérství, tedy páté a pak už ať si odpočine, ostatně letos bude mít 60 let. Když byl před šesti lety donucen odstoupit, tak s úsměvem řekl, že se vrátí a splnilo se mu to. Bývalí velcí slovenští politici mu jen závidí (Kiska, Dzurinda), protože je voliči poslali do propadliště dějin. Jaksi nikdo jiný na Slovensku vládnout neumí, když Radičová nedokázala dovládnout do konce a o uřvaném Matovičovi škoda mluvit.

MV

Opravdu tomu věříte? Marketingově zpracovanej pokus o atentát. Fico skoro za svatého, protože jeho justice se postará. A to obvinění, že střelce div ne najala opozice je hnus hnusu.

Je dobré, že přežil. Je odporné, jak to teď podává s je velmi smutné, že mu to část populace tam i tady žere jako najatá.

HH

Vy máte štěstí, vy žrát nic nemusíte.

TT

No jo, občané zájem o věci veřejné nemají, když je jim jasné - pokud jsou soudní -, že smějí zvolit vždy jen kývací psy, ať už s jazyky horlivě vyplazenými k lízání pat, nebo vydávající tlumené vrčivé zvuky.

Fico může odpouštět jak chce, je to jen prázdné gesto, protože ten atentátník bude tak jako tak odsouzen. Vrchol drzosti od Fica ovšem je obviňovat opozici z toho, že vytvořila prostředí k tomuto činu. Každý, kdo viděl neomalené výpady hlavních představitelů Smeru proti prezidentce Čaputové, kdy se bála i o bezpečnost své rodiny, a fyzické napadání Matoviče současným ministrem Kaliňákem, si jistě udělá obrázek sám.

  • Počet článků 237
  • Celková karma 29,22
  • Průměrná čtenost 2686x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik