Vojenská šikana , aneb "četařka Babinčáková" opět v akci !

Tak tu máme šikanádu Vážení . Já věděla že se něco stane a že mě to opět nadzvedne ze židle . Znáte mě , že na vojáky nedám dopustit . Já je mám tak ráda , že bez nich vůbec nemohu být .

Chemická očista po zasažení bojovou paralizující látkouPřevzato z veřejné databáze internetu

Vojenská šikana . Tak to snad přeháníte . Tohle a šikana ? To jste asi nezažili pravou šikanu , při které teče krev a vyrážejí se zuby . Že jste to nezažili ? Já ano . Tento případ není žádná šikana , ale obyčejný žertíček . No vojáci přeci musí být odolní , ne ? A co potom zmiňovaná prestižní jednotka chemiků z ještě prestižnějšího útvaru , jako je ten v Liberci . Já bych to spíš hodnotila jako pořádné porušení vojenské kázně a základních řádů . Že dostal na budku za to obtěžování své podřízené je v pořádku . Ale natáčet si to na mob.telefon jako show .... , to svědčí o inteligenci všech zúčastněných . Já jsem byla přesvědčena , že k těmto speciálním útvarům se dělají také speciální psychotesty , které by mohly takové případy eliminovat , ale v tomto případě , pokud vojenští experti testy řešili , tak vybírali adepty patrně od zadu . Jako myslím od konce.
Nebo , a to si myslím já , si to vojáci pěkně naplánovali a zdokumentovali , aby se dostali do bulvárních deníků a tím se staly ¨"hrdiny nudných všedních dnů" .
Já se přiznám bez mučení , být "vošahanou" vojandou , tak se nezdržím a normálně mu ho ještě před ostatními "vyndám" . A být četařkou Babinčákovou z filmu Tankový prapor , tak ho rovnou na místě vojedu , aby se to při rozdílení trestů nepletlo , že šlo o mýlku . Taky žertíček .
Já jen nechápu tu několikadenní pracovní neschopnost po studené sprše . To mu jako ko.le nastydly ?
Tady je vidět , jak jsou vojáci odolní . Samozřejmě se omlouvám všem ostatním , kterých se to netýká .

Za našich vojenských let se dávala takzvaná "deka" . Dělo se to v noci , za černočerné tmy , aby nedošlo k prozrazení aktérů . A dotyčný si to pak dlouho pamatoval .

Na přiložené ilustrační fotografii je znázorněná chemická očista při zasažení bojovou jedovatou látkou . Podobně to vypadalo z videa při výše zmiňované šikaně . Třeba šlo jen o takové soukromé "cvičení"

.... už jste byli na rakeťácích ? Pokud ne , tak vstupte .  www.raketaci.wbs.cz

Autor: Jaroslava Brokešová | čtvrtek 27.9.2007 21:30 | karma článku: 9,55 | přečteno: 1720x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Jó to svět v cajku byl

1.2.2021 v 9:07 | Karma: 12,46

Jaroslava Brokešová

Týrala jsem slona.

18.3.2019 v 9:30 | Karma: 23,17