Tak kdy tady bude už nějaká zabavááááá.

Připravuji pro Vás, Vážení čtenáři velkou literární show. Však mě znáte, jaká jsem spisovatelka. A jsem samozřejmě i originální. Naše republika je velká i malá, jak se to vezme a z jaké strany se to bere. A protože jsou moji čtenáři různorodí, bude to i jistě velice zajímavé. V čem tato zábavní show spočívá.......

Jedno město - jeden příběhfoto z internetu

Vemte to tak, že jsem za svůj život procestovala spousty měst, ať už to bylo při podnikání, vystupování ze souborem, nebo jsem byla jen tak na výletě. A samozřejmě jsem toho i hodně zažila. Každý z Vás, kdo bude mít zájem, mi napíše město, ze kterého pochází. Nebo si může i město vymyslet, ale pak to bude mít o to těžší, nebude znát tu pravou autentičnost. to město mi napíše do diskuze. A já vám vypracuji příběh ve kterém budu samozřejmě já , zmiňované město a samozřejmě ....? A to je právě ta pravá show. Budu psát pravdu, nebo si budu vymýšlet. A na Vás pak bude, abyste okomentovali, jestli se ten příběh zakládá na pravdě, nebo není možné, abych něco takového mohla vůbec prožít.
Vynechte prosím PRAHU, BRNO a OSTRAVU, to necháme až na pak. A můžete se těšit, Bude to trochu cestopisné a trochu erotické. Totiž, berte ten fakt, že jsem toho za svůj život hodně zažila.

Vše bude souběžně vycházet na blogu.IDNES, PEPRNETU a extra webové stránce.

Tak čekám na ty města.

Jaroslava Brokešová     www.soukromeneresti.wbs.cz

Autor: Jaroslava Brokešová | pondělí 7.1.2008 20:43 | karma článku: 7,25 | přečteno: 619x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Jó to svět v cajku byl

1.2.2021 v 9:07 | Karma: 12,46

Jaroslava Brokešová

Týrala jsem slona.

18.3.2019 v 9:30 | Karma: 23,17