Perličky z travestie - 1.

Cha cha cha cha , cha cha cha . Neubráním se dojetí nostalgického smíchu , když si vzpomenu na tu 5-ti letou dobu , kdy jsem se věnovala tomuto druhu umění . A ráda , věřte mi. Vlastně kdo nezažil tu euforii a bouřlivé potlesky diváků , jen těžko může posuzovat . Tak se nyní vrátím alespoň ve vzpomínkách na kabaretní léta a podělím se s Vámi o zážitky , které lze už jen těžko prožít znova . V travestie už totiž nevystupuji , byl by to podvod . Jsem totiž vážení - ŽENA .

Moje umělecká kariéra začala v roce 1998 . Jednoho lednového dne jsem zaparkovala svůj Mercedes 207D před jediným Makrem v Praze a chystala se nakupovat , když vtom mi ve voze zazvonil telefon . (V minulosti jsem vlastnila dnes již unikát NOKIA 602 napevno zabudovaný společně s výkonnou radiostanicí) . Volala mi jedna striptérka , Andrea , že prý si mě všimla v jednom z barů , který jsem zásobovala alkoholem , a do kterého jsem samozřejmě chodila v ženském oblečení , což ovšem v těchto letech vzbuzovalo nemalý rozruch . A že prý jsem se jí jako "baba" moc zamlouvala . Mám prý šmrnc - doufám že i v dnešní době . Dala mi kontakt na jednoho známého manažéra , který zajišťoval mimo jiné i kabaretní vystoupení travestie skupiny MIKI SHOW PŘEVLEKU . Ještě téhož dne jsme se sešli v pražské restauraci "Zlatý strom" a já byla hned po úvodu častována slovní herdou "TY MÁŠ ALE RÁNU" ! Od manažéra , a hned na úvod , to byla ledová sprcha . Další sprchu jsem dostala asi za hodinu přímo od MIKIho v Přípotoční ulici , který , když jsem mu řekla že chci dělat travestie , vykulil na mě oči a spustil , TY SI DĚLÁŠ PRDEL !

( z mého prvního vystoupení - ukázka z autobiografie - www.soukromeneresti.wbs.cz/index.php?menu=7 )

To ještě nevěřil , že jsem po jeho odborném zaškolování , jak správně "TAHAT ŘASY a ŠTEKLE" jsem už po pár týdnech stála na prknech kabaretu SRDCE a KÁMEN Vaška Glazara . Postavili mě jednoho pátečního večera na jeviště , všichni si sedli jako diváci a Vašek řekl - "Tak nám něco ukaž" . A všichni to soudili . V hledišti seděl také imitátor Petr Jablonský , velice to dnes známá umělecká postava . Asi jsem musela všechny překvapit , hlavně když jsem uprostřed čísla ( od Jitky Zelenkové - Když se narodíme) vytáhla nafukovací panu a k tomu ještě černošku spoře oblečenou . To byl fakt MAZEC . Večer jsem byla už "na ostro" v programu . A jak to dále pokračovalo ? Sledujte tento blog a můj ofic web . www.soukromeneresti.wbs.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslava Brokešová | čtvrtek 6.9.2007 12:17 | karma článku: 8,22 | přečteno: 917x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Jó to svět v cajku byl

1.2.2021 v 9:07 | Karma: 12,15

Jaroslava Brokešová

Týrala jsem slona.

18.3.2019 v 9:30 | Karma: 23,02