Novoroční projev a předsevzetí Jaroslavy Brokešové

Předsevzetí : Být maxiamálně vidět a slyšet...... Vážení přátelé. Je mi milou povinností Vás všechny pozdravit a popřát hlavně hodně zdravíčka..... atd. Peníze Vám přát nebudu, ty člověka kazí a blbnou mu hlavu. Ať už jich máte hodně, nebo žádné, to vyjde nastejno. Ale jsou potřeba, a na tom se shodneme všichni.

PF 2008 - zvítězíme !Jaroslava Brokešová

Tak teď se dostáváme k problému, jak je získat. doufám, že se o to budeme snažit všichni. A nikdo vám nic zadarmo nedá. Tedy pokud si je někdo nevydělá jako třeba za přispění současných zákonů různým ksindlem exekutoři, které já osobně jsem už dávno začala kopat do prdele, a tak mají ze mě strach. Nebo politici, kteří chrápou v parlamentu a pak hlasují pro něco, co je k neprospěchu většině lidí. Proti tomu se musíme všichni postavit. Netýká se to vás dnes, bude se to týkat zítra. Mlčte a dočkáte se. Já mlčet nehodlám a věřím že v následujících dnech a měsících se dokonale přesvědčíte. Už nejsem sama, je nás víc. Budou se zde respektovat práva všech lidí! A zákony, pokud budou, aby se s nimi dalo svobodně žít. Myslím že není co dodat. Dlouhé texty, krátké činy. Stačí.

Prezident České republiky právě řekl ve svém projevu.
"Nebojte se otevřeně hovořit o problémech......"

Tento stát má stále problémy. Nepřipustíme, aby tato slova byla po celý rok jen pouhou frází.

Nebojím se pane prezidente.  Zvítězíme !



O aktualitách budete běžně informováni zde na mém blogu nebo na stránkách.


www.soukromeneresti.wbs.cz

Na závěr přeji všem hodně optimismu. budeme ho všichni potřebovat.

Hezký novoroční den
Jaroslava Brokešová

(A pro magory: doufám, že napíšete na mojí hlavu zase nějaký pikantní příspěvek, už mi začínají scházet ve sbírce. Inspiraci najdete v předchozím článku na tomto mém blogu)

 

Autor: Jaroslava Brokešová | úterý 1.1.2008 12:27 | karma článku: 10,19 | přečteno: 636x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Jó to svět v cajku byl

1.2.2021 v 9:07 | Karma: 12,45

Jaroslava Brokešová

Týrala jsem slona.

18.3.2019 v 9:30 | Karma: 23,17