Dušené ledvinky na slanině a vohni

Dnešní recept a vaření je pravá česká klasika. Kdo by neměl rád ledvinky. Já jsem zvolila klasiku klasikou a připravila si je na slanině, což považuji asi za nejlepší řešení,...

... a navíc, vařím je ve svém srbském hliněném hrnci, venku na vohni, což jim dodá absolutně speciální šmak. Příprava ledvinek vyžaduje trochu sebezapření, neboť samotné čištění se mnohým - no víte co myslím. Odměnou je ovšem báječná chuť, kterou málokdo pohrdne. :-) 
Jak jste na tom vy ?
Máte rádi ledvinky ?
A máte nějaký vlastní recept a vychytávku přípravy ?
Sem s ním. :-)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslava Brokešová | neděle 8.4.2018 9:12 | karma článku: 9,81 | přečteno: 270x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Jó to svět v cajku byl

1.2.2021 v 9:07 | Karma: 12,15

Jaroslava Brokešová

Týrala jsem slona.

18.3.2019 v 9:30 | Karma: 23,02