Deník AHA "oprašuje" mojí "zašlou" slávu.

Tak to jsem se Vážení včera pobavila. Z AHA mi samozřejmě nikdo nevolal a nežádal mě o rozhovor. Tak se už i o mě píše bez mého vědomí. Tak to už jsem opravdu "slavná". avšak jaké jsou ty stránky slávy ? Přečtěte si.  PRAHA – Transexuální rádoby celebrita Jaroslava Brokešová (42) chtěla oživit již dávno zašlou slávu zpíváním! Přihlásila se jako tisíce dalších do nové »novácké« pěvecké reality show X Factor, ale kvůli příšernému zpěvu se nedostala ani před hvězdnou porotu!

Mohla být sranda. A bude ! Věřím že někde jinde. TV NOVA udělala osudovou chybu.TV NOVA

Žena, která se narodila jako muž a proslavila se svou žalobou proti české armádě kvůli tomu, že ji již po »předělávce« nepřijala do svých řad, a jež se mihla jako poradkyně v pořadu Uvolněte se, prosím, neví, jak na sebe ještě víc upozornit! S číslem 8702 nastoupila před porotu odborníků a spustila ryk, který ji podle vlastního mínění měl vynést až k výhře. Zděšení hodnotitelé jí však dali košem hned v prvním kole, a zachránili tak porotu složenou z manželů Gábiny Osvaldové, Ondřeje Soukupa a rockera Petra Jandy před zničením hudebního jemnocitu. Jarko, do podvědomí lidí se prostě musíš prodrat někde úplně jinde…

Autor: (daz)

Jaroslava Brokešová:

Drazí , (nebo drahý) DAZI . Dík za tuto reklamu. Když si propočítám , kolik stojí třeba prostor v novinách pro podání inzerátu, propočítám si , kolik jsem ušetřila za toto zviditelnění. Co by za to kdo dal, ŽE ?

Takže díky. Hezké vánoce.

Autor: Jaroslava Brokešová | středa 19.12.2007 5:27 | karma článku: 7,68 | přečteno: 676x
  • Další články autora

Jaroslava Brokešová

Jó to svět v cajku byl

1.2.2021 v 9:07 | Karma: 12,15

Jaroslava Brokešová

Týrala jsem slona.

18.3.2019 v 9:30 | Karma: 23,02