Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

martinbrnovjak

20. 5. 2010 10:02
Ale ale, gentlemani ....

Děkuji za vaše příspěvky, ale snad bychom se mohli oprostit od toho inzultačního tónu. Chápu, že se snažíte hájit své stranické pozice, jen se bojím, že s námi zvolená elita za pár dní stejně pěkně vy****, až si bez ohledu na barvy spokojeně rozdělí místa v dozorčích radách a nám nezbude naž další čtyři roky pro změnu nadávat zase jen na fotbal.

Apropos, ty socky z mého článku, které si chodí pro pivo za volební lístky, jsou vysokoškolští studenti. Žádné závěry z toho nevyvozuji, jen na to poněkud jízlivě poukazuji. Jinak proti ativitám výše zmíněné společnosti ani třeba pana Bernarda nic nemám, naopak, jsou mi sympatické a je to určitě lepší, než nedělat nic a čekat co bude. A jistě je to i konstruktivnější, než svým oponentům anonymně nadávat na blozích.

Děkuji. ;-)

0 0
možnosti
BR

Stobka

19. 5. 2010 23:29
A co když je to protitah

Aneb jaak zajistit, aby tyto hlasy určitě nedostala KSČM ve volební místnosti.

0 0
možnosti
MI

X-M

20. 5. 2010 5:30
Re: A co když je to protitah

tam si může každý vyzvednout kompletní sadu volebních lístků u komise... včetně lístku KSČM

0 0
možnosti
K

kaktusak

19. 5. 2010 22:09
Výhody pro obyčejné lidi díky silné KSČM.

Kdyby KSČM neexistovala, nebo byla slabá, nikoho by ani nenapadlo poskytovat svým zákazníkům nějaké výhody. Proto buďme vděčni komunistům. Využijme veškerých výhod a slev a ve volební místnosti si vyžádejme novou sadu volebních lístků. Hlas pro komunisty zaručí i do budoucna vyšší životní úroveň pomocí předvolebních akcí pravičáků.

Je to něco podobného, jako efekt Sovětského svazu. Se SSSR za humny měly všechny vlády dost peněz na nejrůznější sociální programy a kapitalisté se neodvažovali požadovat neustálé snižování daní. S pádem Sovětského svazu najednou kupodivu na nic nejsou peníze.

0 0
možnosti
TB

MayaMoya

20. 5. 2010 1:25
Re: Výhody pro obyčejné lidi díky silné KSČM.

8-o8-o8-o Ty brďo, ty už to fakt nehul..to není možný ;-D

0 0
možnosti
JD

Krokodyl1

19. 5. 2010 22:01
Dobrý nápad!

Zítra dávám na své prodejny nabídku na slevu 50% za hlasovací lístek KSČM nebo ČSSD!!!! R^

0 0
možnosti