Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eAA00

22. 5. 2010 8:40
Super ,

! Hlavně ta rada s nakopnutí černé zadele, čímž by ubral voliče Dělníkům;-D;-D;-D

Na klipu Bilderberg Group 09 jsou vidět peníze, ale jen mě utvrdil v mé nenávisti k těmto Havloidům. Lidé něchtějí hanět ostatní strany (ačkoli o komouších a ČSSD se vyjadřuji podobně jako zmíněný klip), ale dozvědět se něco o dané straně. Myslím, že se občanům i ODS dost zhnusila tím, že místo aby měla nějakou vizi, program, jen nadávají na Pablbka.

0 0
možnosti
MS

Městečko strašení

21. 5. 2010 18:30

se naopak líbí klip ODS. Půlka je o ČSSD a druhá půlka straší něčím jiným. Je to vroucný, veskrze pozitivní klip, který vůbec nevytváří nenávist mezi potřebnými a skoro-potřebnými. :-)!!

0 0
možnosti
M

martinbrnovjak

21. 5. 2010 18:34
Re: Mě

Hehe, napadá mě, že když vlastně ODS věnují půlku svých reklam ČSSD a opačně, tak je jasné, kdo s kým si nejlíp rozumí. Jestli by rovnou neměli uzavřít nějaké to registrované partnerství a v neděli v poledne by nám k obědu ČT pouštěla jejich manželské hádky.

0 0
možnosti
LS(

Lobo se (z)vrací

21. 5. 2010 18:25
Cibulka

se mi líbil víc, to bylo takový dadaistický:-P

0 0
možnosti
M

martinbrnovjak

21. 5. 2010 18:31
Re: Cibulka

U pana Cibulky obdivuji jeho vytrvalost v bušení hlavou do zdi. Ovšem nevěřím, že u nás mohl fungovat ten švýcarský systém samosprávy. Snad jen do té doby, než by lidi rozkradli úplně všechno.

0 0
možnosti
PH

quasar11

21. 5. 2010 18:07
Tak přeci existujete!

S kamarády jsme se zrovna předevčírem bavili, komu se může ten infantilně kýčovitej klip líbit. "To je takovej nevkus, že bych tipoval na oblibu u oranžových, nebo červených přívrženců" glosoval jeden. "A víš, že máš možná pravdu" dal mu za pravdu druhý "ten klip má přesvědčit voliče aby přeběhli a odkud jinud by to bylo, než zleva!" "Mě to trochu připomíná ty infantilní malovánky co dávají ve středu večer - Pod pokličkou - se to jmenuje a je to myslím z Brna..." doplnil třetí. Takže - možná ta jejich kriteria nesplňujete, ale existujete! Člověk, kterému se líbí klip TOP 09!

0 0
možnosti