Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Fanýs

17. 5. 2010 0:01
odbornost

Podle čeho jste vybíral tu instalatérskou firmu? Podle zkušeností, podle doporučení známých nebo podle reklamy?

Zkuste stejným způsobem vybrat politickou stranu. Firmu, se kterou mám špatnou zkušenost (nezaměstnává odborníky) podruhé již nevyberu (nezvolím) a pokud mizerný instalatér přejde k jiné firmě, tak si pochopitelně nevyberu ani tu novou.

0 0
možnosti
M

martinbrnovjak

17. 5. 2010 9:19
Re: odbornost

Dovolil bych si místo termínu odbornost používat spíše způsobilost, ale to je jen drobná nuance.

Odpovím vám na otázku. Instalatérskou firmu jsem vybral z nějakého katalogu firem, vyhledal jsem heslo instalatéři, region Brno a dále jsem postupoval náhodným výběrem.

Taky mě nedávno po nehodě dovezli do nemocnice. Na sledování reklam a doporučování známých nebyl čas a zkušenosti jsem chválabohu dosud žádné neměl, prostě jsme našli barák s nápisem Nemocnice a tam mě operoval nějaký MUDr., se kterým jsem měl tu čest se seznámit až pár hodin po opadnutí narkózy.

Nicméně v tom, co říkáte, vám dávám za pravdu, kdybych byl s jedním či druhým nespokojen, už do toho příště nelezu. Pak vám taky ale můžu vyjmenovat několik elementů, se kterými jsem nespokojen, pokud jde o šéfování tomuto státu. Jenže ty ksichty tam do prdele pořád jsou! Proč???? Neměli by neschopné instalatéry z firmy vyhodit a nekompetentní firma zkrachovat? Není ta chyba systémová?

0 0
možnosti
A

Amoniak

16. 5. 2010 23:48
Ale ne

Jo, představují si to někteří jednoduše. Co je to "účinné řešení problému" je bohužel otázka především politická, nikoli odborná.

0 0
možnosti