Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

krab

29. 1. 2009 18:07
Prijimam vyzvu pana Brlika 2

Dnes k tomu jeste pridava, v duchu nejlepsich levicovych tradic, neprimou vyhruzku nasili (jeho "kdyby se takhle diskutér bavil s náhodnými lidmi v hospodě, jistě by nedožil rána ve zdraví")

Takze pane Brliku, prijimam vasi vyzvu se s vami na tema ekonomie pobavit v hospode. Pracuju na Canary Wharf, hospod je tu cela rada. Jen upozornuju, ze pokud se dockam vasi "fyzických hrozeb protistrany", tak na to ja reaguju rovnez fyzicky ;-)

0 0
možnosti
MB

brlayz

29. 1. 2009 18:12
Re: Prijimam vyzvu pana Brlika 2

Na Canary Wharf už zakázali smysl pro humor? Klidně můžeme skočit na pivko. Co třeba dneska?

0 0
možnosti
JM

krab

29. 1. 2009 18:07
Prijimam vyzvu pana Brlika

V minulem clanku pana Brlika se to jen hemzilo "nedostatecnym zdanenim", "vykoristovanymi pracujicimi", "nespoutanou spotrebou", ci "nedostatecnou regulaci". Argumenty, za ktere by se nestydel ani sam Marx. Nicmene ty argumenty nejsou nesmyslny, protoze je rikal Marx, ale protoze jiny argumenty je vyvraceji. Takovy argumenty jsem uvedl (od Hayeka, Rothbarda, Robertse, Misese). Vedle toho se pridal pan Drabek, ktery uvedl argumenty ohledne globalniho oteplovani. Pan Brlik nereagoval ANI NA JEDEN z nich, zmohl se jen na "s vama se bavit nebudu" a na vylozene trapny vtipkovani na ucet veku pana Drabka - nakonec je mozny si to overit, ta diskuze tam snad jeste je. Skutecne usmevny je fakt, ze stale volal po kontruktivnich argumentech, to sem malem omdlel smichy :-)

0 0
možnosti
MB

brlayz

29. 1. 2009 18:15
Re: Prijimam vyzvu pana Brlika

Hej hej hej - jaktože nezmohl na jediný argument? Za prvé,v článku je jich dost. Za druhé, nepostřehl jsem nějaké výzvy k argumentaci kromě toho, že jsem byl označen za levičáka a nepřímo i pitomce.

0 0
možnosti
M

multikulturista

29. 1. 2009 17:35
Modrobolsevik, pravdolaska, Veskrna, Tupohlavek...?

Mate moji karmu !

Vystihl jste to, co slusni ctenari pocituji pri procitani diskuzi pod clanky. A slo to samozrejme jeste mnohonasobne "obohatit" a "zpestrit". Pro ilustraci posilam malou historku : jeden muj znamy, architekt, 60 let, zijici jiz dost dlouho ve Francii, ale jezdici casto do Ceska, nebyl schopen odpovedet na moji otazku : "Co znamenaji vyrazy "kofola, nemakacenko, hnedocech..." ? Dodal jsem : "Ma to jeden jediny vyznam..." Muj znamy se na me nechapave dival, prozradil jsem mu  tudiz cestu k tajemstvi : "Bez si precist par diskuzi pod clanky na iDnes." Oba jsme si pak pripadali jako blbci : on, protoze nevedel, ja jako ten, ktery cte uvedene diskuze...

0 0
možnosti
MB

brlayz

29. 1. 2009 17:41
Re: Modrobolsevik, pravdolaska, Veskrna, Tupohlavek...?

To jo. Já si teď taky připadám jako blbec, jelikož jsem se před pár dny pustil na diskuzi do místní dvojice obhájců fantastických teorií o klimatu a sklidil jsem za to pořádnou kritiku v souvislosti s článkem. :-) Ale to je těžko, člověk to musí brát trošku s nadhledem a uvědomit si, že někteří lidé prostě mají málo smyslu pro humor a postrádají zdravou dávku sebe-cynismu.

0 0
možnosti
MB

brlayz

29. 1. 2009 17:31
Smysl pro humor

Tož já nevím. Říkal jsem si, že napíšu vtipný článek lehkého ražení, u kterého se lidi zasmějou. A vida, ozvaly se potrefené husy. Jedni mě obviňují z toho, druzí z onoho. Naštěstí jsou v menšině (přestože mají nepopiratelně velkou chuť přispívat do diskuze).

0 0
možnosti
JM

krab

29. 1. 2009 17:54
Re: Smysl pro humor

Tohle ma byt ten konstruktivni vecny argument, o kterem jste mluvil? Jen se ptam, mam problemy to u vas poznat.

0 0
možnosti
M

Monokulturalista

29. 1. 2009 17:08
ANTIKARMA

Pane, uvědomujete si, jak moc je váš článek nenávistný? Co kdybyste se zamyslel nad problémy těch skupin, které jste vyjmenoval? Pravicoví extremisté jsou z naprosté většiny jen zoufalci nacionalisti. Představte si utiskované ne-romské obyvatelstvo v Janově. Lidi jako vy je šmahem označí za pravicové extremisty. A přitom jen chtějí jen spravedlnost. Zdá se mi, že patříte mezi ty, kteří mají plnou hubu tolerace a lásky, jejich činy jsou ale opačné. Jednají ve stylu: Nepodporuješ imigraci, multikulturalismus a pozitivní diskriminaci? Jsi rasista! Jsi proti potratům? Jseš fanatik! Nesouhlasíš s Alem Gorem a skupinou politiků a marketingových pracovníků a lobbistů z IPCC (nikoliv vědců!)! Jseš blázen! Nesouhlasíš s homosexuální lobby? Jsi netolerantní homofob! Atd atd.

0 0
možnosti
JM

krab

29. 1. 2009 17:53
Re: ANTIKARMA

Ano. Pan Brlik je levicak. Tim je receno vse.

0 0
možnosti
MD

Tessien

29. 1. 2009 17:05
Cha

No, koukám, pan Milan je další pseudomoralista....:-/

0 0
možnosti
JM

krab

29. 1. 2009 16:48
Pane Brlik, fakt je s vama sranda :-)

Pane, vy pry "se rad pohadate ZNOVU"??

Pane mate vubec predstavu, jak se zesmesnujete? :-) 60ti-letej slusnej pan Drabek, kterej se klimatologii zabyva desitky let, se s vama uplne slusne a vecne pokousel bavit, rozcupoval vam ty nesmysly na cimprcampr a JEDINY NA CO STE SE ZMOHL bylo "s lomborgovcem ja se bavit nebudu" a "to je jasny, to nebudu nikomu vysvetlovat".

Ja sam jsem napsal spoustu vecnejch (vecny = o veci samotne, nikoliv o vas jako o cloveku), na ktery jste se nezmohl rict vubec nic.

Vas problem, pane narcisto, je to, ze za KONSTRUKTIVNI argument  povazujete jen SOUHLASNY argument.

0 0
možnosti
S

Shackall0

29. 1. 2009 17:07
Re: Pane Brlik, fakt je s vama sranda :-)

Autor napsal rádobyodborný článek o GO, ve kterém vyslovil řadu velice silných závěrů. V diskusi se ozvali odborníci, kteří jsou opačného mínění (Vy, pan Drábek, Majklova Proxy) a vyzvali jej na souboj argumentů. V něm shořel jako papírovej čert a nedokázal obhájit vůbec nic z toho, co napsal.

To, jak určitě chápete, docela bolí.

PS: Děkuji všem jmenovaným za vynikající debatu, při které jsem se mohl takříkajíc ochytřit

0 0
možnosti
K

K-D

29. 1. 2009 16:47
Jak diskutuje tento autor:

Já čerpám z toho, z čeho čerpá drtivá většina uznávaných odborníků. Lomborgové, Klusové, ty a Drábek si vždycky najdou nějaký pochybný zdroj informací, jen aby mohli dokola mlít něco o globálním oteplování a přitom nemít ani páru o tom, co vlastně je skleníkový efekt. Zpočátku jsem si říkal: ok, tak jim to zkusím vysvětlit, očividně to nechápou, udělám dobrý skutek. Ale zjistil jsem (stejně asi jako většina blogerů přede mnou) že to prostě nemá cenu. Kde není vůle po poznání, jen zarytá touha znepříjemňovat ostatním život, tam už nepomůže ani svěcená. Howgh a polib si (Y) s Drábkem navzájem.

.... a to si ještě troufne kritizovat diskutéry.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

29. 1. 2009 17:06
Re: Jak diskutuje tento autor:

Touche! :o)

0 0
možnosti
HP

Hery Potrovka

29. 1. 2009 16:16
Super postřeh

;-D Nejzajímavější je, že já osobně jsem jednou na diskusi nazvána oranžovou sockou a podruhé zase modrým zaslepencem. ;-D A teď si babo vyber.!;-D

0 0
možnosti
PVM

Pán všech moří

29. 1. 2009 16:24
Re: Super postřeh

to je jasne...jsi modrooranzova luzosocka...:o)))))

0 0
možnosti
MB

marbo

29. 1. 2009 15:49
je opravdu trapas

Když tady píšeš jak je těžké těm "blbcům" vysvětlit že ozón nezpůsobuje skleníkový efekt a on ho ve skutečnosti zbůsobuje, dle mých informací přibližně z 8%... fakt jsi se ukázal

0 0
možnosti
MB

brlayz

29. 1. 2009 17:22
Re: je opravdu trapas

to jsem nikdy nepopíral. Ozon je samozřejmě jeden ze skleníkových plynů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2221x
Kromě občasných lehce laděných článků bych rád s čtenáři prodiskutoval témata, která mě zajímají. Předem děkuji za přínosné podněty i za vtipné chvíle strávené při pročítání příspěvků "profesionálních" diskutérů.