Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

JTK82

29. 1. 2009 12:09
Nejen Číňané:-)

Super článek, faktR^. Konečně něco veselejšího než politická scéna v ČR. jsem teď dočasně v Indii - Indové si taky nedělají hlavu s tím, kdy a kde si uleví. Mám silný zážitek z obchodu s textilem. Vešli jsme dovnitř, u kasy seděla rozložitá Indka. Pozdravila nás, přitom vstala a zároveň s tím, jak vstávala, tak si hodně nahlas uprdla. Nemusím asi vysvětlovat, proč jsme z toho obchodu tak rychle odešli a nic si tam nekoupili.;-D 

0 0
možnosti
WS

wandering star

28. 1. 2009 23:35
Ano, hodně rychle jsem se kdysi naučila

sedat si v univerzitní kantýně co nejdál od čínských studentů, aby mě multikulturně neobohatili svým říháním, bzděním a mlaskáním.

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

28. 1. 2009 23:04
Děkuji za článek, dobře jsem se pobavil

Lidi píšou fanatické články - politické názory, argumetnty stylu kdo to vidí jinak je ... a teď je snůžka různých urážlivých výroků. Třeba i pravdivých, ale už mi to nebaví. Debaty v TV, to je to samé.

Vy jste napsal o něčem jiném, navíc i celkem slušným způsobem, dobře jsem se zasmál. Z doby školní docházky pamatuji na zedníka, jak mi vykládal o ruských důstojnících, jak obsadili vilu ve Varech a chodili "s.r.át" do vany (cituji doslova, řemeslníci takto někdy mluví, na rozdíl od většiny populace) a chodili se mýt do klozetu, protože tam viděli téci vodu. Jiná země, jiná kultura. Pouštět větry je prý zdravé, sám někdy trpím v práci, kdy to člověk zadržuje, než si dojde na WC. A vida, v Číně to mají vyřešené Někdy ani v dopravním prostředku nemusí být Čínan či jiný cizinec, a puch tam je podobný. Že jsou čeští lidé cítit potem, to je běžné i po ránu, zkrátka v noci se potí. Na rozdíl od Američanů ranní sprcha mnoha lidem nic neříká, navíc často se sprchovat není zdravé.

0 0
možnosti
N

nejedlo

28. 1. 2009 19:46
Jiný kraj, jiný mrav.

Někde si po dobrém jídle hlasitě odříhnou, jako poděkování.  Pakliže výstava na které jste byl, stála za prd, poděkovaly obě, beze slov, tiše, tak nějak po čínsku!  Buďte rád, že výstava nestála za ho..no. To by byl teprve mazec!

0 0
možnosti
S

SlusnyClovek

28. 1. 2009 23:07
Re: Jiný kraj, jiný mrav.

Však se i lidem stalo, vypustili pořádný pšouk, a kromě vzduchu byla i tekutá složka v kalhotech.

Možná měl autor ty paní uznale pochválit, třeba by se rozhovořili o čínských zvycích.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

28. 1. 2009 16:38
Clovek

opravdu nevi,co vsechno se da od cinanu cekat,ale byt Vami,nezavisle na Cinanech,tak radsi zacnu kourit.Citit stareho pana v autobuse,no fuj..apropo,Jak se citite rano po velke?!

0 0
možnosti
MB

brlayz

28. 1. 2009 16:41
Re: Clovek

Včera jsem si dal po cestě z baru dvě cigára a udělalo se mi tak špatně, že jsem je hodil přes plot i se zapalovačem. Dneska to na sobě cítím a taky zase hůř cítím. Kašlu na to. Je to humáč :-)

0 0
možnosti
V

váha

28. 1. 2009 16:26
svižně psáno

Svěží text!

V Londýně jsem nikdy nebyl, prdět Číňanku jsem nikdy nezažil, alo kouřit jsem kdysi přestal také a ono znovuobjevování čichového světa zažil naplno. Ano, potvrzuji, i kvůli tomu se vyplatí přestat kouřit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2221x
Kromě občasných lehce laděných článků bych rád s čtenáři prodiskutoval témata, která mě zajímají. Předem děkuji za přínosné podněty i za vtipné chvíle strávené při pročítání příspěvků "profesionálních" diskutérů.