Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Zdravím, naštěstí jsem neměl tu čest s takovými lidmi přijít do styku. Jenom babička jednou naletěla "obchodníkům" s elektřinou, ale moje osobní návštěva na jejich pobočce vše vrátila do starých kolejí. Myslím, že na moje sdělení dlouho nezapomenou.

0 0
možnosti
DT

Něčemu podobnému jsem padla do ruky také, už někdy kolem roku 93. Naštěstí pro mě byl zatížený jenom na vrtání. :-) Bohužel mi stihl během 3 měsíců udělat 10 plomb... :-/ než mi to přišlo divné...

0 0
možnosti
LC

Dík za blog, je v něm obsažený hlavní model šmejdího chování: Pokud někdo hraje velké divadlo a potřebuje neustále něco opakovat, je to vymývárna. Všichni ti finanční poradci, koučové, nordic walking, zumba ... superultrabio potraviny, kde zaplatíte pětinásobek ceny jsou toho důkazem. :-)R^

0 0
možnosti
PK

No jo, byznys ze zdravím je jeden z nejvýnosnějších.  Byla jen otázka času, kdy možnosti pořádně objeví doktoři. Různí alternativci, vymýtači, prodejci doplňků apod. to už objevili dávno.

0 0
možnosti
Foto

Kamilo, v mládí si neuvědomujeme, že ve stáří budeme mít s chrupem nepříjemné bolesti. Nejhorší bude, když na třetí zuby nebudou peníze. Jste ještě mladá, my starší se musíme připravit na ústá bezzubá. Pokud je mi částečně známo, pokud si v Česku necháš veškeré zuby vytrhnout, tak je zdarma nárok na náhradu. V Německu to tak není, a ve Španělsku?;-D takhle budeme někteří vypadat...?

0 0
možnosti
Foto

Ve Spanelsku je zdarma jen to trhani. Ale vlastne ani to ne, kdyz zub boli, clovek si radeji zaplati nez cekat mesic dva na termin u statniho doktora.

0 0
možnosti
HK

Potěšila jste mne, byla jsem v podobné ordinaci v Česku...

2 0
možnosti
ZS

Ani nevím, co k tomu říct... no je to smutnéRv

3 0
možnosti
Foto

se šmejdy se roztrhnul pytel. Jsou jich plná ministerstva, Parlament, vláda, politické strany, městské a krajské úřady, půjčky nabízející agentury, autobazary, vietnamské tržnice a pěstírny, firmy importující PHM, firmy pančující a pašující alkohol, firmy nabízející potravinové doplňky, kapsářské gangy, "sběrači kovů" a teď už i zubařské ordinace

2 0
možnosti
DR

Je to důsledek pravicové rétoriky "postarej se o sebe sám, nikdo ti nepomůže". A hoši a děvčata šibalové se o sebe starají. Že je to na úkor jiných je nezajímá hlavně, že oni se budou mít dobře.

1 1
možnosti
RE

Taky mi přijde, že v ,,moderní společnosti" se už nic nevyrábí, všude jen samí ,,šmejdi a paraziti."

2 0
možnosti