Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

Jinými slovy se s pí. Šichtařovou shodnete, že počet týraných dětí při zachování významu tohoto slova v čase zůstává stejný, počty se mění pouze se změnou definice "týrání". A tam ano, je-li za týrání nově považováno např. cokoli jiného, než vámi uváděný pohlavek, třeba políček nebo plácnutí přes zadek, pak ty počty samozřejmě statisticky rostou. O ničem jiném to není. Rozseknout by to mohla statistika pravomocných rozsudků týkajících se uvedeného týrání, kde se ovšem klidně vsadím, že žádný růst ve stovkách procent a vyšší nebude.

7 0
možnosti
PP

P17a15v19e80l 25P38a80v98e39l

29. 10. 2018 7:57

Můžete mít názor na článek paní Šichtařové, ale vaše reakce je nepodložená, spekulativní a po pravdě naivně hloupá. Jen nevím, který dobroděj vás dal na titulku, kterou si to nezaslouží.

9 1
možnosti
KK

Pokoušel jsem se vygooglovat význam slova chorobomyslné a nic moc.

Nemá tam být choromyslné? :-/

0 0
možnosti
PT

P17e47t17r 13T84o40m63e44k

28. 10. 2018 23:01

To máte těžké. Moje dcera zase říká místo umělohmotný umhotový.

1 0
možnosti
TT

Dělejte co chcete, křičte, plačte, zuřte, udávejte, cenzurujte a všechno ostatní - ale zvoní vám hrana, neomarxisti. Rv:-P

18 1
možnosti
AP

Takže, jak sama píšete, se v zásadě nic zásadního neděje.

Počty týraných nerostou (s velkou pravděpodobností), jen si ve statistice upravili měřítko, aby to vypadalo vyhroceně, katastrofálně a... aby na boj s tím stát přisypal nějaký ten grejcar.

Za mě by tohoto procesu za měly zasahovat jen k tomu kompetentní složky (soud, policie SZ), ale hlavně žádné (ne)ziskovky. Žádní dobrose... páchající dobro ať to stojí, co to stojí, kteří mnohdy napáchají víc škod, než užitku.

25 4
možnosti
Foto

Taky se spíš přikláním k názoru, že věci tohoto typu by měl dělat přímo stát. V česku neziskovka = sluníčka, ale neziskovka může být i nesluníčková, ba přímo protisluníčková!

Pokud data ve statistice vyhrocená jsou, může za nimi stát klidně zanícený nesluníčkový výzkumník, který potřebuje relevantní data, publikovat článek, zviditelnit se. Barnavernet bych za vším nehledala, i když samozřejmě všechno je možné ;-)

3 1
možnosti
Foto

stát jako nástroj občanů k realizaci projektů, které nejsou schopni uskutečňovat jako jednotlivci nebo malé skupiny

Zdroj: https://branna.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=684864

To beru :-)

3 0
možnosti
Foto

J14a54n31a 39M82a62j12o92v11á

28. 10. 2018 14:50

Myslím si, že státu ten dohled nad výchovou děti nejde a určitě bych mu kompetencí nepřidávala.

17 0
možnosti
Foto

Dohled nad výchovou v žádném případě, řešit týrání určitě. To rodina ve většině případů nemá šanci zvládnout. A odebírání dětí považuju za ten nejkrajnějnější řešení.

1 0
možnosti
JF

Levicový pohled. Vše za nás vyřeší stát a věčně bdělý soused. Taky jste tak bdělá? Co tak výchova dětí už ve školách k úctě a odpovědnosti k druhým. To vás nenapadlo, že to co dnes plodí školství vede k násilí silně podporováno kultem násilí ve všem: film, TV, PC Hry apod.

13 0
možnosti
Foto

Díky, přesně to jsem měla na mysli! ;-) Zásah státu ne jen jako odebírání dětí rodinám. Ale například prostřednictvím výchovy. Stát jaký si utvoříme my, ne žádný Velký Bratr.

3 0
možnosti
JK

O podobnych pani Sichtarove:-/ i basnik psal. Viz pisnicka: Jiri Suchy "Proti vsem". Youtube.com/watch?v=KMO2TKY-nig

0 6
možnosti
JU

J54o16s79e98f 88U85l36m84a69n

28. 10. 2018 13:55

Já jsem článek paní Sichtařové nečetl, ale s těmi chapadly levice, to je pravda. Rozhlédněte se po Evropě (či USA). To je prostě obludnost, kam až její chapadla sahají a nejhorší je, že ten vliv stále narůstá.

27 2
možnosti
MV

R^ Navic se tyto obludnosti maskují Orwelovským newspeakem: Migranti –uprchlíci, Nogo zony – kulturně bohaté ctvrti, Antifa – mírové skupiny, výtržníci (např. v Hamburku) – aktivisté, podpalovaní synagogy – vyjádření politického postoje, konzervativní opozice – nacisté, detské nevěsty – kulturní specifikum, halal porážky – historické specifikum, nesouhlas s jedinou oficialní politikou – extremismus, kritika – šíření nenávisti, atd.

19 1
možnosti