Začíná Vám být dusno... Výzva pro aktéry akce DO.

Vážení MUDRové, aktéři akce DO. Zvažte svoje šance: dostali jste nabídku v podobě dvou mld. (resp. takřka dvou mld.) a dalších kompromisů, např. postupný další nárust platů v závislosti na průběhu plánovaných reforem ve zdravotnictví. A váš postoj? Nikomu nevěříte, i přes dokladatelný příkaz ministra zdravotnictví o vyplacení slíbených 2mld. na účty nemocnic. Stupňujete své požadavky, bez ohledu na sliby vlády a požadujete od ní, aby tyto sliby bezpodmínečně splnila. I ten hejtman Středočeského kraje (jehož jméno je mi za těžké vyslovit) se postavil za to, aby jste ukončili platnost svých výpovědí. A to je už co říct.

Na druhou stranu se ptám, jak má věřit  vláda vám, když ztroskotala  jednání na vašem postoji k vstřícným návrhům vlády. Někde je potřeba udělat kompromis a vzhledem k vašemu VŠ vzdělání, je veřejností očekáváno, že stav ekonomiky tohoto státu máte v malíčku a chápete ji.

Nicméně předpoklad, že většina z vás má hypotéku na byt, rodinu zdejší, a ostatní zázemí zde v této republice, vás nebude nutit k odchodu z této republiky, je asi takřka stoprocentní. Jste natolik svázáni s domácím prostředím, že opravdu dlouho nevydržíte v evidenci ÚP, natož vyhrožovat odchodem do zahraničí. V perexu tohoto článku jsem se zmiňoval o tom, že požadujete záruky za splnění slibů ministra zdravotnictví. Já, jako občan ČR a řádný plátce zdravotniho pojištění se ptám vás, jaké záruky dáváte vy, že ukončíte váš protest na základě návrhů vlády a zaručíte mi  dostupnost a vyšší kvalitu zdravotnické péče. Vždyť je to stejný požadavek, jako máte vy na vaše platy...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Bouček | středa 16.2.2011 14:37 | karma článku: 30,56 | přečteno: 1513x