Chudáci naši poslanci, senátoři a politici

Tak se mi dnes úplně strašně moc zželelo našich poslanců, senátorů a ostatních politiků. Všichni musejí ponocovat a rokovat večer, nemohou se věnovat svým kratochvílím a to všechno kvůli svým stranickým pokladnám, které trpí díky Ústavnímu soudu. Kvůli němu jsou ohroženy stranické pokladny (pro občany je výklad - jsou v nebezpečí státní finance a prosperita tohoto státu v období krize - to je tvrzení politiků určené pro ty občany, kteří jsou zvyklí být voděni za ručičku bez schopnosti uvažovat svým mozkem). Kdo našim chudákům politikům zaplatí přesčasy proseděné po večerech při rokování, jak očůrat Ústavní soud.

   Platba bude zase záviset opět na nás, daňových poplatnících, aniž by jsme o to stáli. Přičemž jejich efektivita práce je rovna nule. Vždyť právě nyní se projevuje ubohost a malost našich čelních představitelů. Samozřejmě, že se nemůžu srovnat s lidmi jako je Paroubek, Topolánek, Filip, Svoboda atd.,nevidím do "jejich myšlenek", které určitě "mají v zájmu pouze náš stát". Za to mi je stoprocentně jasné, že Ústavní soud tu nemá co dělat. Vždyť nad nás poslance a senátory, nikdo nemá. My máme patent na rozum, jsme elita národa (nebo spíš jelita?). Ale hlavně, ať nás nikdo nediriguje, co máme dělat. Ústavní soud nepotřebujeme. Koneckonců, jestli by jsme ho neměli kvůli současné patálii s volbami zakázat.

Takže naši páni politici, hlavu vzhůru a vpřed ke světlým zítřkům, přes krvavé řeky a Ústavu...

P.S.: Nevím, jestli tento článek bude patřit k nejlepším, ale musel jsem dát najevo svůj "občanský a uvědomělý" postoj k našim představitelům, jak zářně kašlou na všechno, co se jim nehodí do krámu a jdou příkladem celé naší společnosti. Chovejme se tak jako oni a určitě se budeme mít skvěle.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Bouček | pondělí 7.9.2009 20:22 | karma článku: 19,55 | přečteno: 1006x