Telgemeierová Raina: Úsměv – 100 %

Zuby jsou potřeba. Jsou potřeba pro kousání a pro okrasu a hlavně pro přežití. Jedinečný komiks Úsměv přináší všechno, co obsahuje první věta tohoto článku. Je to knížka pro kousání, pro okrasu a hlavně pro přežití.

Raina Telgemeier přináší Úsměv. Komiksový bestseller. Příběh mladé holky, která přijde o dva své přední zuby. Je potom nucena nosit rovnátka. Je to příběh o jejím dospívání o jejích láskách a prvních zkušenostech s novými kamarády a tím, jak její rovnátka ovlivňují život.

Komiks je to velmi zábavný. Ma každé stránce jde vždy o vtip velmi zábavný, ale občas i smutný, jak je ze života a o tom, že se to vlastně může stát každému, kdo je velmi mladý a své zuby mu teprve rostou.

Každá kapitola je o určité části života Rainy Daviové. Začátek o vzniku zubního problému, poslední o tom, jak vše je bez problému vyřešeno a hlavní postava má vyřešeno vše ke zdárnému konci.

Právě pro problém s rovnátky tento komiks doporučuji. I já jsem měl psychický problém s rovnátky, když jsem byl malý. Nechtěl jsem je, a kdybych neměl problém teď kolem 35 let, tak bych rovnátky neměl.

Každá zubní ordinace by měla mít tento komiks ve své sbírce. Tím by se děti nestresovaly a vážně by si mohli přečíst o tom, jak veškeré problémy hlavní hrdinka své problémy vyřešila s humorem a odstupem.

Všech více 220 stránek doporučuji pro svoji zábavnost a oddychovost. Znovu si komiks přečtu, jdu totiž v úterý k zubaři.

Recenzi jsem napsal pro Kritiky.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiri Borovy | čtvrtek 14.1.2016 7:39 | karma článku: 7,15 | přečteno: 159x