Pro fanoušky filmu a kritik - Česko-slovenské filmové kritiky-CSKR

Navštívil jsem několik kurzů věnovaných webové technologii a vymýšlím celý nový projekt, který se bude věnovat filmům, jejich recenzím a propojení sitě filmových kritiků a jejich recenzí.

Nevím, jestli vám schází české metacritic, nebo ne. Jsou 2 velké servery ČSFD a FDB. A mne minulý týden napadlo udělat nový web. Jmenuje se Česko-slovenské filmové kritiky - CSKR.CZ

Tento web bude mít za úkol schomažďovat veškeré informace o filmech. Porovnávat recenze filmů, vést statistky hodnocení filmů v rámci české kotliny.

Momentálně funguje pilotní start, kdy je naimplementován seznam nejaktuálějších filmů a teď bude na uživatelích webu, aby doplnili databázi. Každý ze serverů, který se věnuje filmu, má možnost zaregistrovat svého redaktora a doplňovat recenze k filmů.

Pro web filmové kritiky je umožněno si na stránky umístít kód, který bude označovat průměrnou hodnotu hodnocení v rámci celkového počtu hodnocení filmů v recenzích.

Projekt je dnes 25.2.2013 v beta verzi. Je umožněna registrace a vkládání recenzí. Během několika dnů bude web doplněn o editaci, jak uživatelů, tak recenzí. Kdyby někde nastala chyba v zadání.

Plánovaný plný start ver 1.0 je na 1.3.2013, kdy bude web zatříděn do google, do seznamu a do dalších vyhledáváčů.

Samostatnou kapitolou je propojení s sociálními sítěmi. 

Těším se na Vaši náštěvu na www.cskr.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiri Borovy | pondělí 25.2.2013 14:16 | karma článku: 4,35 | přečteno: 250x