Ovečka Shaun ve filmu – 95 %

Tak co nás čeká ve Ovečce Shaun ve filmu? Ano správně, odpověděli jste dobře. Ovečka Shaun a její kamarádi z farmy, maličký Timmy, jejich hlídací pes Bitzer a jejich věrný ochránce vás pobaví na hodinu a půl.

Jestli znáte seriál o malém beránkovi Shaunovi, tak víte, že během krátkých osmi minut Vás čeká hodně vtipných okamžiků a hodně zábavy. V 10x delším filmu je samozřejmě problém, že během celého filmu nemůže být tolik vtípků za sekundu. Ale díky tomu, že tvůrci Ovečky mají dobré nápady, tak se jim podařilo vytvořit jednoduchý příběh, který má přesah seriálu.

Nápady si dobře vybrali z popkulturních odkazů a tak si čas připomenete scény i z jiných filmů. Jako je třeba Mlčení jehňátek a další filmy a seriály, které si ve filmu musíte najít.

Jednoduchý příběh má jednu výhodu. Během cesty beránka Shaun se můžete pobavit, zasmutnit a třeba se i bát. Všeho je ve filmu dostatek a je to patřičně namícháno do dobrého koktejlu všech emocí.

Proto určitě pokud máte rádi Ovečku Shaun, tak určitě na ni jděte. 200 seriálových epizod už určitě znáte nazpaměť, film je dost dobrý doplněk do Vaší sbírky oblíbených zhlédnutých dílů a budete si samozřejmě broukat po cestě z kina i úvodní písničku.

Recenzi jsem sepsal pro FilmCZ.Info

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiri Borovy | úterý 21.4.2015 17:46 | karma článku: 6,75 | přečteno: 320x