Diskuse

Hledá se Nemo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Zaplať "prozřetelnosti" za dabing. U nás je hodně lidí (a já k nim patřím), co cizíma jazykama nevládnou a vládnout nebudou, pro nás je sledování filmů s titulkama dost o ničem, protože s očima upřenýma dolů na text nemáme šanci vychutnat si celou plochu obrazu, a hlasy postav jsou jen změtí nesrozumitelných zvuků. Já prostě z titulkovaných filmů a serálů vůbec "nic nemám". Navíc filmy jako Nemo a Doba ledová jsou primárně pro děti, proto jsou dabovaný.

Např. teď sleduju na Fandovi seriál SGU, konečně v dabingu, když jsem na něj před 2 lety koukal na staženej z netu s amatérskejma titulkama, vůbec mě to nebavilo, nedalo se to ani stíhat, když tam mluvilo hodně postav najednou přes sebe, z obrazový stránky jsem taky nic neměl. Český verzi aspoň normálně rozumím a můžu si všímat všelijakejch detailů po celý ploše obrazu.

Fakt nemám rád ty hnidopichy, co pohrdaj dabingem...

0 0
možnosti
JB

Obnovená premiéra je V kinech od 14.2.2013 .... sleduj premiéry. Tak jsem článek vydal..:-)

Jirka

0 0
možnosti
Foto

A přitom by bývalo stačilo, kdybyste uvedl, že píšte při příležitosti obnovené premiéry. Sledovat premiéru každé ptákoviny, na to člověk nemá žaludek vyzobávat z toho odpadu zrno. ;-) Mimochodem, ten Váš článek je také "obnovený"? Tady na blozích se tomu ale říká recyklace. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Podívejte se do kalendáře, prosím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 245
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 478x
Filmový a herní maniak. Rád píšu recenze články a občas i komentáře. Vše co mně napadne. Mám i obsáhlý archív článků a tak určitě tady uvidíte i více než 10 let staré články.

Mimo jiné i šéfredaktor: http://www.kritiky.cz